Pazi ovo! Vichy serum, gel za čišćenje lica i šampon danas mogu biti tvoji!

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Želiš besprijekoran ten te njegovanu kosu?
  • Vichy se pobrinuo da tvoje lice i kosa zablistaju te je pripremio trostruku nagradu 
  • Danas ovaj nagradni paket može biti tvoj - glasuj!

Sigurno se veseliš što je petak, ali ono ti može postati još bolji! Glasuj u sklopu našeg Value4Money: beauty natječaja i osvajaj nagrade koje idu uz njega. Danas imaš prilike osvojiti čak tri Vichy proizvoda - Vichy Normaderm Phytosolution gel, Vichy Dercos Densi-Solutions šampon te booster Vichy Mineral89.

Vichy Normaderm Phytosolution gel za čišćenje lica

Normaderm Phytosolution gel za dubinsko čišćenje za masnu i aknama sklonu kožu u odrasloj dobi obogaćen je mineralima i probiotičkim derivatima koji učinkovito uklanjaju prljavštinu i čestice zagađenja već prvim korištenjem bez isušivanja i poštivajući pH kože. Ima inovativnu bazu za čišćenje biljnog podrijetla sačinjenu od pjenušavih tvari koji dubinski čiste kožu bez oštećenja. Koža je u trenu matirana i manje se masti ostatak dana, proširene pore su smanjene, a miteseri su manje vidljivi. Ovaj dermokozmetički proizvod s aktivnim sastojcima prirodnog podrijetla viske koncentracije jako su djelotvorni, a ipak blagi te zbog toga odgovaraju i osjetljivoj koži lica. Iza samog proizvoda i branda stoje brojna istraživanja te je potvrđena učinkovitost proizvoda. Cijena ovog gela je 120, 02 kune!

Vichy Dercos Densi-Solutions šampon

Šampon Densi-Solutions za tanku je i slabu kosu s problemom stanjivanja. Uklanja nečistoće s vlasišta i revitalizira kosu od korijena. Instrumentalno ispitivanje je pokazalo povećanje volumena od čak 40 posto nakon prve upotrebe. Kosi vraća jačinu i debljinu - za kosu zdravog izgleda. Šampon Densi-Solutions obogaćen je sastojkom Filloxane za jačanje debljine vlasi i poboljšanje kvalitete vlasišta zahvaljujući 3D mreži koja obavija vlas i jača vlakno. Proizvod je prozračne teksture koja učinkovito čisti kosu bez ostavljanja masnih tragova – savršen za tanku kosu kojoj je potreban volumen od korijena do vrhova! Šampon ima vrlo visoku dokazanu učinkovitost te je testiran pod dermatološkim nadzorom. Cijena ovog šampona je 110 kuna.

Vichy Mineral89

Minéral 89 booster jedinstvena je kombinacija Vichy mineralizirane termalne vode po prvi puta u koncentraciji od 89 posto udružena s hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla. Jača funkciju barijere kože koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih utjecaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan koža je hidratizirana, boljeg tonusa i blistava te puna zdravog sjaja. Namijenjena je svim tipovima kože te se koristi kao prvi korak u svakodnevnoj njezi kože. Proizvod je baziran na Vichy mineraliziranoj termalnoj vodi koja sadrži 15 minerala i iza koje stoje brojna klinička istraživanja koja dokazuju njenu učinkovitost na koži. Također, sadrži 11 sastojaka uključujući hijaluronsku kiselinu koja ima dokazanu učinkovitost da vraća koži punoću i tonus. Cijena ovog proizvoda je 159, 97 kuna.

 

Cilj našeg Value4Money: beauty natječaja je odabrati proizvode koji najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac. Odluka je teška pa nam je potrebna i tvoja pomoć koju ćemo nagraditi. Dovoljan je klik na link na kojem možeš glasati za po jedan proizvod u svim kategorijama, ostavi nam svoje podatke, odgovori na nagradno pitanje i možda baš ti budeš sretna dobitnica ove vrijedne Vichy nagrade!

Posjeti Miss7.24sata.hr