Parfemi koje želimo ovog Božića

Getty/Guliver
Stiže vrijeme darivanja pa se pod borom (i na tvojom vratu) možda nađe neki sasvim novi miris. Da ne čekaš hoći li se to dogoditi ili neće, možda je bolje prišapnuti što želiš. Ovo je naša wish lista, možda pomogne
Vidi originalni članak

Ako želiš novu i poboljšanu verziju sebe, a da se pritom ne moraš podvrgnuti drastičnoj promjeni frizure, počni od nečega što budi drugo osjetilo koje povezujemo s privlačnošću - tvoj miris. Iako čvrsto vjerujemo da nema lošeg trenutka za uživanje u novim parfemima, činjenica da se bliže blagdani darivanja došli su nam kao naručeni da složimo listu top parfema 2017. godine, onih koje bi ove godine definitivno željele pronaći ispod božićnog drvca.

Miris: Pomegranate Noir Limited Edition, notino.hr 542 kn
Želiš ga ako... obožavaš ograničena izdanja proizvoda. Ovaj je Jo Malone kultni favorit, a sada dolazi i u božićnom ruhu.
Miris: Michael Kors Sexy Ruby, ebay.com 600 kn, 100ml
Želiš ga ako... tražiš nešto seksi. Ovaj miris protkan sensualnom toplinom kašmira provjereno zavodi.
Miris: My Burberry Blush, lijepa.hr, 360 kn, 90ml
Želiš ga ako... si opsjednuta voćnim i cvjetnim mirisima. Slatke note latica ruže podignute su hrskavom jabukom, a baza jasmina i glicinije zaokružuje miris za intenzivan ženski dodir. Da bi sve bilo bolje, izgled je inspiriran gumbima Burberry balonera.
Miris: Twilly d'Hermès eau de parfum, notino.hr, 968 kn, 85ml
Želiš ga ako... želiš prekrasan miris koji slavi ženu. Ova mješavina đumbira, tuberoze i sandalovine  stvorena je za nošenje danju i noću, a svaka je bočica ukrašena šarenom vrpcom koju je moguće nositi kao narukvicu. Osvojeni smo.
Miris: Ghost Dream, allbeauty, 370 kn, 100ml
Želiš ga ako... voliš tajanstvene mirise. Ghost je s ovom najnovijom kreacijom odrastao te dolazi u nevjerojatno privlačnoj bočici. Uz note ljubičice i heliotrope, postoji dubina i toplina koja dolazi s ovim pristupačnim parfemom.

PARFEMI 10 trikova kako da mirišeš božanstveno 0-24

Miris: Givenchy Live Irrésistible, notino.hr, 540 kn, 75ml
Želiš ga ako... tražiš ženstveni, lijep parfem.

Miris: Kenzo World, douglas.hr, 840 kn, 75ml
Želiš ga ako... želiš odvažan, svjež i probojni miris.

Miris: Sisley Izia, douglas.hr, 1.485 kn, 100ml
Želiš ga ako... voliš ruže. Moderna obrada klasičnog sastojka privukla nam je pažnju u trenutku kad smo ga ugledali. Pogledaj samo tu bočicu!

Miris: Valentino Valentina Blush, notino.hr, 508 kn, 80ml
Želiš ga ako... voliš slatke i izravne mirise u super privlačnoj cvjetnoj bočici.

Miris: Kilian Good Girl Gone Bad Extreme, ebay.com, 2000 kn, 50ml
Želiš ga ako... kupuješ super luksuzan poklon za voljenu osobu. Da, skup je, ali Kilian mirisi izlučuju samopouzdanje, sofisticiranost i snagu. Njihov posljednji miris miriši upravo tako kako i zvuči: seksi i intenzivno. Uz to dolazi s prekrasnom ambalažom koja može poslužiti kao torbica.

Miris: YSL Black Opium Floral Shock, douglas.hr, 819 kn, 90ml
Želiš ga ako... tražiš slatki - ali ne i nadmoćan - ženskasti miris. Najnovije izdanje popularnog Black Opium mirisa najnosivije je dosad. Ako tražiš miris koji ćeš nositi na posao i u klub, ne moraš tražiti dalje.


 

Beauty Ovo je (zasad) najprodavaniji parfem u 2017.

Miris: Zara Home Tonka Wood, zarahome.com, 260 kn, 100ml
Želiš ga ako... mirise povezuješ sa sjećanjima jer je upravo to bit nove zbirke mirisa Zare Home. Naš omiljeni je Tonka Wood, mješavina plodova Tonke s voćnim sastojcima poput crnog ribiza i limuna. Neodoljivo.

Miris: Alaia Blanche, douglas.hr, 949 kn, 100ml
Želiš ga ako... si fan originalne Alaije. Neko smo vrijeme čekali da brend izbaci novi miris i to nakon što smo se zaljubili u onaj originalni. Blanche je nešto prikladniji za svakodnevno nošenje i miriše poput svježe vanilije. Šik i moderan miris.

Miris: DKNY Be Tempted Eau Blush, lijepa.hr, 310 kn, 100ml
Želiš ga ako... si fan DKNY Be Tempted kolekcije. S ružičastim božurom i marelicom, posljednji u kolekciji je ženstven, lijep i savršen za proljeće - nama možda i najomiljeniji s ovog popisa.

Posjeti Miss7.24sata.hr