Ovih 5 boja kose uvijek će biti trendi: pristaju gotovo svima, a i jednostavne su za održavanje

Instagram @valentinaksl
Vidi originalni članak
  • Na internetu se nude stotine stilova i trendova boje kose 'koje možeš isprobati već danas'
  • No, promjena boje kose velika je stvar i mnogi oklijevaju napraviti je, premda to priželjkuju 
  • Stoga je dobro znati koje su boje kose uvijek u trendu, poput ovih 5, s kojima je gotovo nemoguće pogriješiti 

Kosa je vrlo osobna i osjetljiva stvar pa se mnogi boje promijeniti boju kose, osobito nakon nekih loših iskustava tijekom godina. Uz to, čini se da ovih dana svi prihvaćamo prirodnije, takozvane anti-trendovske nijanse kose zbog čega cijela ideja o novom izgledu izgleda puno manje zastrašujuće.

Toliko je zadivljujućih i nevjerojatnih nijansi boja kose koje možemo odabrati, ali koje će boje izdržati test vremena? Andrew Dylan, slavni frizer koji je radio s Umom Thurman, Emmom Chamberlain i Charli Howard, otkrio je trendove boja kose možemo očekivati posvuda ove sezone, ali će također bit trendi u godinama koje dolaze.

Medeno plava

Prva na redu je medeno plava kosa, jer ovog ljeta su plavuše hit. Lindsay Lohan, koja je poznata po svojoj crvenoj kosi, ove godine nosi medeno plavu kosu. Sa suptilnim tonovima boje jantara, plave pa čak i bakrene, ova je paleta savršena za prijelaz u jesenske mjesece. Ova nijansa izgleda zapanjujuće na svim tipovima kose i prekrasan je topao kontrast uobičajenoj plavoj boji kose.

California brunette

Za one koji više vole smeđe tonove, svidjet će im se 'California brunette'. Ova boja kose opuštena je mješavina prirodnih, hladnih tonova brineta i plavuša. Obožavamo ovu boju za kosu koju ne zahtjeva puno održavanja u ljetnim i jesenskim mjesecima.

Dimenzionalni balayage

Balayage je klasična boja kose koja nikada neće izaći iz mode. Rosie Huntington-Whiteley nosi ga u nešto svjetlijim nijansama koje ističu ono najbolje u njenom tenu, ali balayage odlično izgleda i na tamnim tonovima kose. Ako se ne možeš odlučiti između svjetlije ili tamnije boje, ovo je izvrsna opcija.

Boja bakra

Bakrena boja je bila u modi prošle godine, a čini se da je ovaj trend svevremenski. Osobito ako netko ima pjegice po licu, treba ozbiljno razmisliti o kosi boje bakra makar jednom u životu! Ova topla, bogata boja kose bit će posvuda ove jeseni.

Beauty 9 proizvoda za njegu kose PRIJE šamponiranja zbog kojih vrijedi uključiti dodatni korak u rutinu

Tamnoplava

Bez obzira jesi li trenutačno plavuša ili brineta, tamnoplava laska svakom tenu. Ovaj trend zahtijeva malo održavanja i idealan je za sve koji žele igrati na sigurno, ali također žele promjenu. 

Beauty Dyson je lansirao svoje prve proizvode za njegu kose: savršeno će oblikovati i održati postojanost svake frizure

Posjeti Miss7.24sata.hr