Ovi nokti su zadnji hit u manikuri!

instagram @janko_popovic_volaric
Tzv. jelly nails zadnji su Instagram hit, a sve čekamo da se krenu nositi i kod nas - realno, preludi su
Vidi originalni članak

Je li moguće da je ovo još jedan trend nastao iz "kreativne radionice" Kylie Jenner? Odgovor je DA. Svemoguća Kylie podijelila je na Instagramu sliku ružičastih jelly noktiju s Nike naljepnicom i od tada je nekako krenula pomama za ovom vrlo neobičnom manikurom. 

Vrlo 90's, ova manikura podsjeća na tzv. trike-trake, odnosno plastične prozirne sandale s kojima smo kad smo bili mali ulazili u more, a zovu ih još i prozirni ili stakleni nokti, iako je veliki must have trenutno imati ih u kakvoj jarkoj boji. Iako ih još nismo vidjeli u ponudi u Hrvatskoj, vjerujemo da uskoro dolaze jer nisu komplicirani za izradu; potrebno je samo dodati prozirnu tipsu na nokat ili ga izraditi s prozirnim gelom. Dobra alternativa su, kao i uvijek, umjetni nokti koje ćeš samo nalijepiti povrh svojih. 

Kratkim skrolanjem kroz Instagram hashtag #JellyNails vidjet ćeš kako se nose u svim bojama i u različitim stilovima te dužinama. Najchic izgledaju na zaobljenim kratkim noktima, pa i ako ti se čine zastrašujući u početku, ovako bi ih mogla zavoljeti - jednostavno ih probaj, ljeto ionako oprašta sve pogreške!

Posjeti Miss7.24sata.hr