Ovaj viralni video uspješno otkriva kako raskošan volumen postići za manje od dvije minute

Instagram@lejla.fili Quinty Mirjam de Vries
Vidi originalni članak
  • Postići dodatni volumen u samo dvije minute za neke je nemoguća misija, ali postoji brzo i jednostavno rješenje
  • Otkrila ga je beauty influencerica Quinty Mirjam koja se na TikToku proslavila videom kojeg je pregledalo 300 tisuća gledatelja
  • Njezin je savjet u tome da trebaš samo tri proizvoda - kopču, sprej za zaštitu od topline i sušilo za kosu, a kako ih primijeniti saznaj u nastavku

Ekstra volumen u samo dvije minute? Ako je za vjerovati ovom viralnom videu s TikToka - moguće je. Isti je predstavila influencerica Quinty Mirjam de Vries, koju na ovoj popularnoj društvenoj aplikaciji prati više od 1,8 milijuna ljudi.

Beauty 3 načina da napraviš lepršave morske valove koji daju volumen i neobavezni glamur tvojoj kosi

Zaboravi na viklere, pegle ili figaro, ova beauty influencerica tvrdi da su ti potrebna samo tri proizvoda: kopča, sprej za zaštitu od topline i sušilo za kosu. Popularnost ovog trika krije se upravo u njegovoj brzini i jednostavnosti, a naredni video otkriva kako se izvodi.

P.S. Više o spreju za zaštitu kose do topline te njegovom djelovanju (kao i nabavci) možeš saznati upravo ovdje.

 

@quintymirjam

HOW TO: volume in 2 min? 🤩😱 #hair #hack #beautyhack #viral #trending #fyp #foryou #howbizzare

♬ Best Song Ever - One Direction

Šest jednostavnih frizura za koje će ti trebati samo jedan dodatak - kopča

Riječima, kosu trebaš podijeliti razdjeljkom na sredini, a potom prednje pramenove obuhvatiti kopčom. Nakon što formiraš malenu palmicu nanesi sprej za zaštitu kose od topline i započni "sušenje" kose, odnosno njezino oblikovanje fenom. I to bi trebao biti to! Dovoljno je tek razbarušiti kosu i instant volumen je tu. Ili barem tako ovaj trik tvrdi! Hoćeš li ga isprobati?

Posjeti Miss7.24sata.hr