Ovaj tonik je tako dobar da se proda svakih 12 sekundi u svijetu!

PR/WhatsApp
Dobar tonik zlata vrijedi, a pogotovo onaj koji kožu ne isušuje već pritom bogato hrani - o da, ovaj Kiehl'sov tonik je upravo takav i možeš ga kupiti u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih tonika na svijetu se ujedno i proda svakih dvanaest sekundi u svijetu što znači da se u minuti proda čak pet bočica! Pogađaš li o kojem toniku pričamo? O Kiehl'sovom Calendula Toner koji je nastao još u davnim 60-ima! Zanima te zašto je toliko popularan?

SKINCARE Otkrivamo ti popis od 10 stvari kojih se moraš odreći za savršenu kožu

Calendula Toner je tonik s nevenom i mješavinom bilja koja pritom ne sadrži alkohol već samo prirodna ulja. On odgovara svim tipovima kože, pa čak i onom osjetljivom, a posebno ga vole ljudi s problematičnom kožom jer ne potiče daljnje upale. Sadrži čiste biljne ekstrakte velikog čička, sirištare i bršljana koji reguliraju ulja u koži, kao i prave latice kadife koje se u bočicu stavljaju ručno, a odlično ih je postaviti direktno na upalu. Dakle, možeš ga koristiti kao dnevnu njegu ako želiš lice malo nahraniti, ali i za smirivanje upala i hranjenje suhih dijelova kože. Fantastično!

SKINCARE 3 najbolje kreme za lice do 60 kn Dakle, ovaj tonik skuplja pore i čisti kožu bez isušivanja, smiruje je i hrani, a možeš ga nabaviti u svakom Kiehl'su u Hrvatskoj po cijeni od 290 kuna za 250 ml. Da postoji hrvatski Kiehl's webshop, mislim da bi upravo kupili bočicu!

Posjeti Miss7.24sata.hr