Ovaj mat puder od 80 kuna je savršen!

privatna arhiva Kristijana Musića
Uporno izbjegavam mat pudere jer su najčešće preteški i suviše suhi za moju kožu, ali ovaj me naprosto oduševio lakoćom i prirodnim izgledom koji traje doslovno cijeli dan
Vidi originalni članak

Uvijek ću prije odabrati sjajan ili polumat puder, nego li mat, no ovaj sam odlučila probati jer je obožavan diljem svijeta. L'Orealov Infallible 24hmatte puder garantira mat izgled, bez topljenja i trajnost puna 24 sata. Činjenica da ga cure s masnom kožom obožavaju me malo uplašila, jer takvi puderi najčešće ne funkcioniraju na mojoj koži (imam mješovitu kožu - masna T zona, suhi obrazi, sklonost aknama), ali dala sam mu poštenu šansu.

*Fotografije nisu retuširane.

Koristila sam nijansu "Vanilla" koja mi sjeda sasvim u redu, no ne bih se žalila ni da je za pola tona svjetlija. Puder ima finu teksturu, ne pretjerano gustu i lako se nanosi po licu beauty blenderom. Kistom ga nisam nanosila, ali vjerujem da bi dao jednako zadovoljavajuć efekt. Već na prvo nanošenje bilo je jasno kako je ovaj puder vrlo pigmentiran i da pokriva u potpunosti. Ono što me oduševilo jest činjenica da na koži ne izgleda mat do te mjere da je suho, već djeluje vrlo prirodno. Isprobala sam ga tijekom nekoliko radnih dana i apsolutno potpisujem da je nevjerojatno dugotrajan; nakon cijelog dana na poslu, ne bi se skinuo niti nakon treninga koji je bio poprilično iscrpan. Tijekom dana ne izgleda ništa bolje niti lošije na koži, stvarno je ujednačeno dobar, što rijetko primjećujem kod pudera.

MAKE UP Isprobala sam je li ova maskara doista "bolja od seksa"!

Cijena pudera je 81,90 kn i možeš ga kupiti u dm-u. Hoću li ga kupiti ponovno? Svakako, naprosto je fantastičan!

Ocjena: 5/5

Posjeti Miss7.24sata.hr