Ovaj korektor je klasik, briše tamne podočnjake te odlično prekriva bore i natečenost

Instagram @bobbibrown Foto: Instagram @bobbibrown. Bobbi Brown korektor
Vidi originalni članak
  • Brend Bobbi Brown poznat je po više kultnih makeup proizvoda, a uz slavnu Vitamin Enriched Face Base kremu, tu je i Brightening Undereye Corrector
  • Ovaj korektor idealan za područje oko očiju već godinama ima samo pozitivne recenzije zadovoljnih kupaca zbog svojeg učinkovitog prekrivanja podočnjaka te posvjetljivanja područja ispod očiju
  • Kremasta formula lako se upija u kožu te je dugotrajna i vodootporna!

Neželjeni tamni krugovi ispod očiju česta su pojava koje se uvijek želimo riješiti ili je barem prekriti dobrim makeupom, u čemu nam može pomoći jedan od obožavanih korektora namijenjenih upravo ovom problemu.

Bobbi Brown Brightening Under-Eye Corrector, korektor koji je u makeup svijetu već kultni klasik, a mnogi ga zadovoljni korisnici nazivaju najboljim korektorom za prekrivanje tamnih podočnjaka te hvale njegovu kremastu formulu koja se lijepo upija u kožu, bez nakupljanja.

Ovaj korektor s visokom moći prekrivanja je vodootporan, dugotrajan te praktičan za korištenje zbog malog pakiranja u kutijici, a odnedavno je kultna formula dostupna i u sticku. Dostupne nijanse prilagođavaju se svim bojama podočnjaka pa su tako nijanse s oznakom P namijenjene podočnjacima koji su više plave ili ljubičaste boje, oznaka B za smeđu diskoloraciju, a G za sivu.

Korisnice sa zrelom kožom također hvale ovaj proizvod za koji tvrde da ih u trenu pomlađuje, podiže im pogled te ostaje netaknut tijekom cijelog dana, bez da ga je potrebno popravljati ili ponovno nanositi. 

Life&style Našminkati se kao Jared Leto: glumac i pjevač otkrio je svoju kaotičnu makeup tehniku

 

@soypaox33 Love a good peachy corrector 🧡 #darkcircles #colorcorrector #bobbybrown #makeuphacks ♬ Collide (more sped up) - Justine Skye

 

Osim za područje ispod očiju, neki ga uspješno koriste i na drugim mjestima na licu, za prekrivanje malih nesavršenosti, poput ožiljaka od akni ili crvenila, koje ovaj korektor savršeno prekriva.

Bobbi Brown korektor u Douglasu je trenutno dostupan po sniženoj cijeni od 36,30 eura.

Beauty MAC ima prvi puder na bazi seruma! Inovativna formula koju su dugo razvijali napokon je tu

Posjeti Miss7.24sata.hr