Ovaj francuski, drogerijski brend ima novi serum za brisanje tamnih mrlja s lica

Instagram @blancapadilla
Vidi originalni članak

Kretanje kroz sve one redove skincare proizvoda u našoj omiljenoj drogeriji može se činiti poput beauty labirinta, zar ne? Sada je stigao još jedan pravi game-changer, a kreirala ga je Mixa - taj izvrsni drogerijski brend za njegu kože za koji ste vjerojatno čuli, lansirao je novi serum protiv mrlja. Ovaj serum je poput čarobne mješavine za neujednačenu i osjetljivu kožu, bez sjaja. On radi i više od uklanjanja tamnih mrlja s lica jer on i posvjetljuje ten, a sve zahvaljujući svoja dva sjajna aktivna sastojka - vitaminu C i glikolnoj kiselini.

Beauty U naše ljekarne stigla je CeraVe hidratantna krema za lice koja je još bolja od originalne verzije

Snaga kombinacije vitamina C i glikolne kiseline

Vitamin C je snažan antioksidans za koji je dobro poznato da poboljšava sjaj kože. Međutim, može biti teško kombinirati ga s drugim sastojcima, stoga je najbolje koristiti proizvode koji su prethodno formulirani s kombinacijom vitamina C i nekog drugog aktivnog sastojka. Primjerice, glikolna kiselina je fantastična AHA kiselina koja nježno uklanja sloj odumrlih stanica s kože, razotkrivajući blistaviji i svježiji ten, a može se odlično nadopunjavati s vitaminom C. Upravo zato je Mixa kreirala svoj Vitamin C + Glycolic Acid serum protiv tamnih mrlja. On koristi snagu ovih sastojaka, što rezultira ujednačenijom i blistavijom kožom, s manje tamnih mrlja.

Mixa Vitamin C + Glycolic Acid serum protiv tamnih mrlja na licu

Ovaj drogerijski serum klinički dokazano smanjuje vidljivost postojećih i pojavu novih tamnih mrlja na licu, te posvjetljuje ten. Nezaobilazan je za one koji se bore s neujednačenom i osjetljivom kožom. Za pravilnu upotrebu jednostavno se nanese nekoliko kapi seruma na lice, nakon čišćenja kože i prije hidratantne kreme, bilo ujutro ili navečer. Svaka bočica Mixa koncentriranog seruma protiv mrlja sadrži 30 ml ove moćne formule koja obećava prve rezultate već nakon dva tjedna redovitog korištenja.

Beauty Ovaj uljni serum za tijelo dokazano smanjuje vidljivost strija - u suprotnom nam vraćaju novac!

Mixa je jedan od najomiljenijih drogerijskih, francuskih brendova brojnih skincare entuzijasta

Osnovana u francuskoj ljekarni 1924. godine, Mixa se u početku specijalizirala za osjetljivu dječju kožu. S vremenom je brend proširio svoju paletu proizvoda kako bi zadovoljio potrebe osjetljive kože lica i tijela. Mixa proizvodi, kreirani pod medicinskim nadzorom, sadrže visokokvalitetne aktivne sastojke poput pro-retinola, bademovog ulja, zobenog mlijeka i vitamina. Isključuju iritanse poput parabena, alkohola i boja, što ih čini hipoalergenim i prikladnima za osjetljivu kožu. Unatoč svojoj nježnosti, Mixa proizvodi su vrlo učinkoviti i pružaju sve što je vašoj koži potrebno da bude čista, meka i nahranjena.

U svijetu u kojem proizvodi za njegu kože postoje u izobilju, pronalaženje pravog za naše specifične potrebe zahtjeva malo strpljenja i isprobavanja. Međutim, s novim Mixa serumom u svojoj skincare rutini mogli bismo se zauvijek riješiti onih dosadnih tamnih mrlja na licu. Dostupan je u za kupovinu u drogerijama, ali i putem beauty web shopova, poput ovog na linku. Cijena seruma je 13,56 eura.

Beauty 7 laganih hidratantnih krema koje će postati tvoj must-have ljetne njege kože

Posjeti Miss7.24sata.hr