Ova će boja kose biti najveći hit za jesen 2018.

Getty Images
Jesen se nosi i u kosi! Ovo je najpoželjnija boja sezone, a odlično pristaje gotovo svima!
Vidi originalni članak

I dok ljeti ipak nekako najviše obožavamo plave tonove u kosi, nova sezona donosi nove boje. Upravo je ova klasična jesenska nijansa postala glavni Instagram trend za jesen, a radi se o - toploj bakrenoj kosi! Sigurno znaš kako je upravo brončana/bakrena boja must-have kada je u pitanju nakit, ali sad je postala i jedna od najpopularnijih boja kose, posebice na Instagramu.

LIFESTYLE "Kako već dvije godine besplatno bojim kosu kod profija"

Topla bakrena ustvari podrazumijeva mješavinu bakrenih i zlatnih tonova, a osim što je jako privlačna, stoji svima. Još jedan veliki trend koji je najavljen za jesen je i - Fallayage. Fallayage, baš kako mu i ime kaže, u boji inkorporira jesenske tonove koji će zagrijati svaku boju kose, a to su najčešće zlatno-smeđe, bakrena i crvenosmeđa. 

KOSA 8 zabluda o bojenju kose u koje si možda povjerovala

Brinete bi mogle obožavati bakrenu nijansu za jesen jer je to gotovo i najjednostavniji način kako osvježiti boju i dati joj neki novi look. Postoji li bolji način da svoje suncem okupane pramenove osvježiš za jesen od ovih nijansi s kojima ćeš se savršeno uklopiti u prirodu koja poprima smećkasto-crvenkaste tonove? 

Posjeti Miss7.24sata.hr