Osvoji danas paket s dva Dove dezića, njegujućim gelom za tuširanje i zubnom pastom

Pr/ Iskon
Vidi originalni članak
  • Ovakva bogata nagrada izvući će ti smješak na lice; Dove paket sadrži 4 sjajna proizvoda za njegu!
  • Value4Money: beauty natječaj je u tijeku pa glasaj i osvoji ovaj genijalan poklon paket
  • Požuri, tek te nekoliko klikova i malo sreće dijeli od proizvoda uz koje će tvoja koža blistati, a ti neodoljivo mirisati!

Naš Value4Money: beatuty natječaj svaki dan može učiniti boljim! Ti samo trebaš 'svratiti' ovdje i zatim glasati u svakoj kategoriji proizvoda i poslati nam odgovor na zadano pitanje čime ulaziš u izbor za dnevnu nagradu. Danas je to raskošni poklon paket koji uključuje Dove Original antiperspirant dezićDove - Powered by Plants Geranium dezodorans, Signal Long Active Coco White pastu za zube te Dove Deeply Nourishing gel za tuširanje. Držimo ti palčeve i nemoj zaboraviti javiti frendicama da i one mogu postati dobitnice - nagrade dijelimo svaki dan! 

1. Dove Original antiperspirant

Svima nam je nezamislivo krenuti u novi dan bez dezodoransa pod pazuhom jer znojenje sa sobom donosi brojne neugodne scenarije koje pošto poto želimo izbjeći. A baš zato što je dezodorans postao nezaobilazni dio naše svakodnevne higijene, tražimo onaj koji će nas učinkovito štititi, a ipak neće biti pregrub prema nježnoj koži pazuha koja je posebno osjetljiva i zbog čestog depiliranja. Dove Original antiperspirant nudi do 48 sati zaštite od znojenja, a kako je obogaćen s ¼ Dove hidratantne kreme koja pruža njegu koži, ostavlja pazuhe mekima i glatkima. Ako se pitaš što osigurava trajnu svježinu, otkrit ćemo ti da Dove Original antiperspirant u spreju ima blagi miris koji pomaže da se osjećaš svježe i čisto cijeli dan.

2. Dove - Powered by Plants Geranium dezodorans

Svijet ljepote sve više upoznaje snagu biljaka, čak i kad je od dezodoransima riječ. Mnoge žene danas rado biraju kozmetičke proizvode na prirodnoj bazi, a ako se pitaš mogu li oni biti učinkoviti i kad je o znojenju riječ, odgovor je potvrdan. Powered by Plants ECO dezodoransi s potisnim plinom prirodnog podrijetla pružaju beskompromisnu zaštitu od znojenja do 48 sati, uz snagu biljaka. Powered by Plants Geranium dezodorans pruža dugotrajan osjećaj svježine i dugotrajnu zaštitu, a ne blokira prirodne tjelesne procese. Prikladan je za vegane, sadrži 99 posto sastojaka prirodnog podrijetla te 100 posto prirodnih mirisa. Pakiran je s posebnom brigom za planet u aluminijske bočice koje su 100% pogodne za recikliranje (ovisno o raspoloživoj lokalnoj infrastrukturi za recikliranje).

 

3. Signal Long Active Coco White pasta za zube

Životni stil, ali i vrijeme koje prolazi, ostavljaju neželjene tragove na našim zubima, a to nije nešto čemu se veselimo. Mrlje ili potamnjeli zubi teško da mogu izgledati privlačno, a i dodaju godine našim licima. Sigurno si čula da neki ljudi mućkaju kokosovo ulje u ustima kako bi im usna šupljina bila zdrava, a zubi blistavo bijeli. Sada se to može jednostavnije postići: Signal Long Active Coco White pasta za zube obogaćena je ekstraktom kokosa i pomaže vratiti prirodnu bjelinu zubi. Bogat vrijednim mineralima, kokos pruža cjelodnevnu zaštitu i štiti zubnu caklinu. Pruža zaštitu tijekom cijelog dana i zahvaljujući prirodnim svojstvima ima blagotvorni i nježni učinak na zdravlje zubi i usne šupljine.

4. Dove Deeply Nourishing gel za tuširanje

Sigurno si čula koliko je đumbir zdrav. Pomaže protiv prehlade, mučnine, jača imunitet, no jesi li znala da je izvrstan za cirkulaciju? I da tu njegovu snagu odsad imaš u bočici? Powered by Plants gel za tuširanje s đumbirom koji djeluje pogodno na cirkulaciju, pakiran je s posebnom brigom za planet, u bočicama od 100% recikliranog materijala. Ovaj gel za tuširanje ne samo da će potaknuti tvoj krvotok, već će i tvojoj koži pružiti potrebnu hidrataciju zahvaljujući sastojcima dobivenima iz sjemena uljane repice. Za ultimativni ritual tuširanja potrebna je i bogata pjena koja je u Powered by Plants gelovima za tuširanje dobivena od karagena, sastojka ekstrahiranog iz crvenih morskih algi.

Posjeti Miss7.24sata.hr