Orijentalni stil novogodišnjeg make upa

Inspiraciju za svoju blagdansku kolekciju Guerlain je pronašao u svom mirisu Liu. Utjecaj Azije i Šangaja s početka prošlog stoljeća itekako je vidljiv u ovoj kolekciji koju bi svaka ljubiteljica kozmetike rado vidjela pod borom.
Vidi originalni članak

"U ludim dvadesetim godinama prošlog stoljeća, Jacques Guerlain je zapravo evocirao Liu kroz izuzetan miris sjedinjujući cvjetne note s aldehidinima. Ove slike i mirisi se sudaraju, zapanjuju me i preplavljuju me prizorima zlatnih pudera, intenzivnih crvenih nijansi, lakiranog sjaja i egzotikom. Svi elementi za Božićni make up su bili tu. I ovaj puta je Natalia naša heroina. Njenu ljepotu lagano miluje zlatni oblak, njene oči su izdužene tušem za oči i naglašene točkom za azijski “touch”, njene crvene djetinje usnice omekšane su prozračnim zlatnim ružem…  Liu za 21. stoljeće, još blistavije od originala" rekao je kreativni direktor Olivier Echaudemaison.

U božićnoj kolekciji svoje mjesto je pronašao i kultni Liu miris kreiran 1929. Himna ženstvenosti i pravoj ljubavi, ova olfaktorna poema je inspirirana heroinom iz opere Turandot, koju je komponirao Puccini. Ove sezone Liu dolazi u obliku svjetlucavog pudera za lice, tijelo i kosu (559 kn). Senzualna univerzalna nijansa meko osvjetljuje lice, kosu i izložene dijelove tijela od ramena do dekoltea.

Paleta za oči i usne (519 kn) inspirirana je kaligrafijom. Dvije fatalne nijanse crvene za usnice i tri sjenila za oči sa svjetlucavim česticama se slažu sa svakom nijansom zlatne – brončana, bakrena i bijela. Mat crna boja služi za ocrtavanje očiju koja se može koristiti suha ili mokra, za čaroban i magičan pogled.

Kultni Meteorites predstavljeni su u dvije nove limitirane verzije. U godini zmaja, imenovane su Perles du Dragon (369 kn) i Wulong (849 kn) – što znači “crni zmaj”. Posvećene su ovoj mitskoj životinji, simbolu kineskih careva, čiji primarni izvor moći leži u perli, sinonimu za sreću, mudrost i obilje. Paleta s četiri nijanse sjenila (389 kn) predstavlja suptilnu monokromnu paletu čije preplitanje tekstura i boja omogućuju prilagođavanje make-up rezultata od prozračnih jutara do zagonetnih noći. Ruževi za usne dolaze u Automatique (249 kn) izdanju te su baš kao i lakovi za nokte (179 kn) dostupni u zlatnoj i ljubičastoj nijansi.

Posjeti Miss7.24sata.hr