Oni su 6 superpoznatih svjetskih frizera i svaki je otkrio svoj savjet za kosu. Poslušajmo!

Instagram@sammcknight1
Vidi originalni članak
  • Oni brinu o kosi Rihanne, JLo, Kim Kardashian, Angeline Jolie, Lady Gage, Hailey Bieber...
  • Njihove frizure šeću crvenim tepisima, modnim revijama prestižnih brendova, blistaju s naslovnica...
  • Ipak, podijelili su po jedan savjet koji će i nama biti vrlo koristan - jer koja žena ne želi lijepu frizuru? 

Naravno da nemamo privilegiju svjedočiti radu najvećih umjetnika za kosu uživo, ali njihov rad je posvuda, na glavana dama na crvenim tepisima, na naslovnicama prestižnih magazina, svim važnim modnim revijama diljem svijeta. Kakve veze imaju s nama, običnim smrtnicama, čija briga je svakodnevna njega kose i stiliziranje frizure prije posla, a ne za pojavljivanje na velikom ekranu?

Pa, i mi želimo imati najzdraviju moguću kosu i najljepšu moguću frizuru, zar ne? Koliko god bile ne(spretne) s figarom i pjenom za kosu. Zato, bogovi su nam se obratili s neba i za magazin Glamour podijelili svoj trik od kojeg svatko može imati koristi. Od toga kako bolje brinuti za kosu nadalje. Upoznaj naše eksperte...

Sam McKnight 

Radio je sa svima, odnosno sa svačijiom kosom, od princeze Diane do Lady Gage. Jedan je od najcijenjenijih frizera i osnivač brenda proizvoda za stiliziranje kose koji nosi njegovo ime. Svake sezone je na najvećim modnim revijama uključujući one Chanela, Balmaina i Burberryja, a njegov je potpis i na editorijalima u najprestižnijim magazinima. 

Samov savjet:  Ne teži savršenstvu. Ne samo da ga je nemoguće postići nego je i dosadno i neprirodno. Kosa izgleda puno više cool kad je malo neuredna. Obižavam stilizirati kosu, dati joj teksturu, a zatim sve to malo pokvariti da bolje izgleda. 

Ovdje je 20 savjeta koje bi frizeri dali svojoj prijateljici - i to najboljoj!

Jen Atkin

Često ju smatraju najutjecajnijom frizerkom na svijetu jer ima klijentelu koja se sastoji od vrlo hot celebrityja što uključuje Chrissy TeigenGigi Hadid, Hailey Bieber i članica obitelji Kardashian. Osnivačica je i vrlo popularnog brenda proizvoda za kosu OUAI.

Jenin savjet: Zdravlje kose stvarno kreće iznutra. Stvari poput prehrane, suplemenata, spavanja i smanjivanja stresa mogu učiniti veliku razliku u tome kakva će kosa biti i hoće li biti u svom najboljem izdanju.

Chris Appleton

Chris je poznat kao regularni lik iz realityja The Kardashians (Kim se rijetko daje u ruke drugome frizeru), jednako kao i iz njegovih how-to klipova koji su viralni na TikToku i Instagramu i priskrbili su mu milijune pratitelja. Nedavno se odvažio stvoriti vlastiti proizvod, masku za kosu Money za "super sjajnu kosu koja izgleda bogato". Uspjeh je bio trenutačan. Inače si je Chris tako dobar s JLo da ga je pozvala na Božić k sebi na puricu što je pokazao i na svom Instagramu.

Chrisov savjet: Kosu koristi kako bi izrazila sebe, svoju osobnost i svoj stil. I nemoj se bojati promijeniti je s vremena na vrijeme, osvježi je novim lookom koji pristaje tebi i odražava tvoje raspoloženje. Dobar stil ulijeva samopouzdanje.  

Yusef Williams

Najpoznatiji je po tome što je Rihannina desna ruka kad je u pitanju kosa. Više od desetljeća kreira RiRine frizure za pojavljivanje na Met Gali, kampanjama njezinog brenda Fenty Beauty i naslovnicama svjetskih magazina. 

Yusefov savjet: Ne plaši se isprobavati nove stvari, eksperinetirati s različitim stilovima i proizvodima. Kako se ti razvijaš, tako bi se trebala razvijati i tvoja kosa. 

Lijepa kosa Frizeri su nam otkrili koja frizura pristaje većini žena, bez obzira na oblik lica i godine

Frederic Fekkai

S više od četiri desetljeća frizerskog iskustva Frederic je stilizirao kosu brojne hollywoodske i ine elite, a to uključuje Claudiju Schiffer, Renée Zellweger i Hillary Clinton.

Frederic: Njeguj prirodnu ljepotu svoje kose, nemoj se boriti protiv nje. Njeguj kosu kako treba i pronađi frizuru koja najbolje pristaje tvojem licu, teksturi kose i životnom stilu. 

Ted Gibson

Ted je jedan od najtraženijih frizera na svijetu, radio je kosu na nekima od najpoznatijih modnih editorijala jednako kao i frizure na revijama Chanela, Prade, Dolce & Gabbane. Mnoge zvijezde ga imaju na brzom biranju za dodjele nagrada i crvene tepihe. Na primjer, Anne Hathaway, Angelina Jolie, Lupita Nyong’o i mnoge druge. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ted Gibson (@tedgibson)

Tedov savjet: Svaka bi žena trebala promijeniti frizuru dva puta godišnje. Boju, način šišanja, slojeve, dužinu. Ne treba to biti velika promjena, tek nešto što će vam dati novu životnu energiju.  

Posjeti Miss7.24sata.hr