Od ovoga će ti kosa brže rasti

promo
Ošišala si se i ne sviđa ti se frizura? Nema veze, izrasti će - tako barem uvijek kažu, a ne računaju na ono grozno vrijeme čekanja dok ona zaista i ne naraste. Ali eto, mi znamo kako možeš to čekanje skratiti...
Vidi originalni članak

Nekim djevojkama kosa raste ekspresno brzo, dok drugima jedna frizura stoji mjesecima prije nego li se imalo promijeni dužina; Ako spadaš u ove druge sigurno si u trajnoj potrazi za ubrzanjem rasta kose. Vjerovala ili ne, moguće je prirodnim putem ubrzati rast kose, ali imamo i neke konkretnije prijedloge. Saznaj sve u nastavku!

1) Dobra razina željeza - Manjak željeza dovodi do sporijeg rasta kose, pa pazi da ga cijelo vrijeme unosiš dovoljno putem prehrane (iako možeš uzimati i tablete željeza!). Jedi više piletine, puretine, orašastih plodova, sjemenki, lisnatog povrća...

2) Šamponi za ubrzani rast kose - Tržište nudi i atraktivne formule za brži rast kose, koje dolaze čak i u organskim verzijama. Ovi šamponi pokazat će napredak tek nakon nekoliko mjeseci, ali će pritom i njegovati i dobro hraniti tvoju kosu, pa ih se svakako isplati probati. Predlažemo Dr. Organic šampon za kosu od konoplje.

3) Dobro spavaj - Kao i na puno drugih stvari, dobar san utječe na naš cijeli izgled. Jeste li znali da se hormon mladosti i ljepote stvara od 11-3 ujutro? U tom periodu biste trebali spavati da svako jutro izgledate sve bolje!

4) Uzimaj tablete za rast kose - Osim tableta za jačanje kose, sada postoje i tablete za snagu, sjaj i rast. Primjerice, najpoznatije na Internetu su tablete za žvakanje Sugarbearhair koje su pritom i ukusne!

5) Izbjegavaj stres - Prevelika doza stresa može sasvim izmijeniti tvoje hormone i promijeniti tvoju kosu do razina kad je nećeš više prepoznati. Čak i mala doza sna može utjecati na ispadanje kose... Zato se trudi izbjegavati stres i pokušaj dnevno 20 minuta meditirali ili uzeti barem sat vremena u danu bez mobitela i laptopa kada ćeš se relaksirati.

6) Koristi dobre proizvode - Nabavi šampon i regenerator koji dobro njeguje tvoj tip kose, šišaj redovno vrhove i izbjegavaj četke kojima primjećuješ da jako čupaš kosu; Znamo da su to sitnice, ali su sitnice koje čine razliku.

Posjeti Miss7.24sata.hr