Od maskare koja se proda svake 2 sekunde nadalje: 13 najprodavanijih beauty proizvoda na svijetu

@nuxe_hrvatska
Vidi originalni članak
  • Mnogi od nas intenzivno prate beauty trendove i, naravno, vole lijepo izgledati 
  • Većina nas također potraži preporuke na internetskim stranicama i društvenim mrežama što koristiti
  • Iz mora beuty proizvoda izdvojili smo 13 najprodavanijih na svijetu

Nove, još bolje, kvalitetnije i originalnije inovacije svakodnevno preplavljuju tržište. Hm, lako je izgubiti se u tom moru informacija... Stoga unosimo barem malo reda u kaos i predstavljamo najpopularnije proizvode na svijetu. Naime, ovi beauty proizvodi prodaju se po nekoliko komada u minuti diljem globusa!

Beauty 7 beauty brendova iza kojih stoje celebrityji: koji se proizvod najviše isplati isprobati?

Laneige maska za usne: 4 komada u minuti

Beauty proizvod koji se munjevito prodaje ima ime: Laneige Lip Sleeping Mask. Ova maska rezultira glatkim usnama, hidratantna je i ostavlja usne svježim odmah nakon nanošenja. Maska sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline, iznimno visoku razinu vitamina C i antioksidanse koji održavaju kožu hidratiziranom. Dostupno po cijeni od oko 22 eura.

Nuxe Prodigieuse ulje: Svakih 11 sekundi

Tajno oružje protiv suhe kože i kose razvijeno je u Parizu 1991. godine i još uvijek nadahnjuje kupce više od 30 godina kasnije - toliko da se prodaje svakih jedanaest sekundi. Vau! To nije samo zato što doista djeluje, nego i zato što ovo ulje podjednako dobro njeguje tijelo, lice i kosu. Nuxe Huile Prodigieuse, po cijeni od oko 21 euro.

Elnett lak za kosu: 20 puta u minuti

Fini mikroraspršivač, tekstura lagana poput pera: legendarni Elnett lak za kosu iz L'Oréala Paris jamči dugu postojanost bez lijepljenja i još uvijek se može ponovno iščetkati bez ikakvih problema. Samo u Velikoj Britaniji sprej se prodaje 20 puta u minuti! Dostupno po cijeni od oko 8 eura.

Orgasm rumenilo od Narsa: 2 puta u minuti

Svakih trideset sekundi, dva puta svake minute, ovo rumenilo u prahu boje breskve ide u košaricu sretnog kupca. Ali, to nije jedino čime se Nars proizvod može pohvaliti: fine svjetlucave čestice licu daju prirodan sjaj i vrhunac su na tržištu ljepote od 1997. godine. Orgasm Blush od Narsa, oko 35 eura.

RevitaLash serum za trepavice: Svake 33 sekunde

Želiš dugačke trepavice koje oduzimaju dah? U području seruma za trepavice postoji vrlo jasan pobjednik. RevitaLash Advanced Conditioner prodaje se svake 33 sekunde samo u Ujedinjenom Kraljevstvu, a veliki je hit i diljem svijeta. Dostupno po cijeni od oko 60 eura.

YSL Touch Eclat korektor: 6 puta u minuti

Ovaj kultni korektor Yves Saint Laurenta u sticku hvata svjetlost svojim vrlo laganim fluidom, prekriva tamne sjene, bore i sitne nesavršenosti te posvjetljuje ten. Nije ni čudo što se proizvod od 1992. prodaje u slobodnoj prodaji nekoliko puta u minuti. Touch Eclat korektor, oko 40 eura.

Dugotrajni puder Double Wear Estée Lauder: 9 bočica svake minute

Double Wear make up Estée Lauder često se nalazi iza pozornice na tjednima mode diljem svijeta. Vizažisti obožavaju dermatološki ispitanu podlogu, a ujedno je i jedna od najpopularnijih svih vremena među kupcima! Dostupna u 60 nijansi, podloga Estee Lauder pruža ujednačenu mat završnicu. Dostupna je od oko 55 eura.

Urban Decay Naked 3 sjenila: dvije palete u minuti

Dvanaest nijansi Urban Decay Naked 3 palete sjenila kreću se od nježnih, prirodnih tonova boje šampanjca do tamnih, bogatih ljubičastih tonova koji su idealni za posebne 'smokey eyes'. Bilo da svjetlucaju ili su mat - različite teksture također te pozivaju na eksperimentiranje. Uspjeh koji osigurava količinu prodaje od dvije palete u minuti. Dostupno po cijeni od oko 50 eura.

Olaplex No.3 njega za obojenu kosu: Svakih 40 sekundi

O da, Olaplex je dostupan za prodaju svakome, a to se također odražava u prodajnim brojkama za popularni frizerski proizvod! Kremasti Hair Perfector pruža kosi wellness tretman između posjeta frizeru i čini da svaki pramen ponovno zablista. Zahvaljujući ovim dobrim argumentima, prodaje se svakih 40 sekundi. Olaplex No.3 košta oko 30 eura.

Velvet Teddy MAC ruž: Svake dvije minute

Med i mošus predstavljaju nježni ružičasti ruž za usne najprodavanijeg ruža Velvet Teddy iz Mac Cosmeticsa. Ovaj ruž za usne dio je asortimana brenda od 2016. godine i od tada je jedan od favorita u kolekciji tvrtke. Dostupno po cijeni od oko 20 eura.

Maybelline Great Lash maskara: 30 komada u minuti

Great Lash maskara bila je jedna od prvih na tržištu te trepavicama i danas daje vidljiv sjaj. Uska spiralna četkica gladi svaku pojedinačnu trepavicu i daje veliki volumen samo jednim nanošenjem. Od Maybelline New York, oko 4 eura.

Micelarna voda Bioderma Sensibio H2O: Svake 3 sekunde

U potrazi za savršenim tonikom za lice možeš se lako izgubiti. Naime, gotovo svaki veliki kozmetički brend sada ima tonik u svojoj ponudi. Ali, profesionalci se odavno kunu u micelarnu vodu Bioderma Sensibio H2O koja u tren oka uklanja sebum i nečistoće te se zato prodaje nevjerojatnih 20 puta u minuti, odnosno svake tri sekunde. Dostupno po cijeni od oko 12 eura.

Charlotte Tilbury olovka za usne: 1 u minuti

Vole ga zvijezde, kupuju je milijuni žena. Pillow Talk Nuance olovka za sune ukrasila je usne slavnih osoba poput Penélope Cruz i Alexe Chung. Dočarava prirodno pune usne u nježnoj nude ružičastoj boji i doista pristaje uz svaki make up look usana. Charlotte Tilbury olovka za usne, oko 23 eura.

jesi li ga isprobala? Gua sha kamen ublažava bore, smanjuje podbuhlost, čisti toksine... Što treba znati?

Posjeti Miss7.24sata.hr