Novi-stari trend: nokti kakve smo nekad nosili ponovno su preplavili Internet

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Evo ih opet: stari dobri press-on nokti postali su (opet) trend
  • Naime, zbog korona-krize su zatvoreni brojni beuaty-saloni diljem svijeta
  • Međutim, tko se ne želi odreći dojmljive menikure, isprobat će ovu alternativu

Press-on nokti, odnosno umjetni nokti koje sama lijepiš– sjećaš li ih se? Ovaj trend je nedavno probudila – ni manje ni više nego pop-zvijezda Ariana Grande. Ona je počela, mi nastavljamo…

Veliki povratak press-on noktiju

Prije početka pandemije uzrokovane koronavirusom su saloni za nokte bili preplavljeni upitima za otkvačene dizajne kao nikada prije. Međutim, to je prestalo od danas do sutra. Za mnoge se tada pojavio prvi problem: kako ću si sama otkloniti gel za nokte? Kad se to riješilo, sljedeće je pitanje bilo: što sada?! Ako si jako dugo imala dugačke i kreativno ukrašene nokte i to ti je već prešlo u naviku, sada ti je sigurno teško odreći ih se – i sigurno nisi jedina!

Lijepe ruke Može biti jako korisno: Znaš li za ’90-10' pravilo za svoje nokte?

To si je sigurno mislila i Ariana Grande. Onda je na svom Instagram-profilu objavila kako si lijepi press-on nokte na svoje prave nokte. Ono što je najbolje – mogu se naručiti online. I još nešto – novi dan, novi dizajn! Možeš isprobavati razne oblike, boje i uzorke prije nego se odlučiš koje ćeš nositi. To će ti sigurno donijeti malo promjene u dugačku karantena-svakodnevicu.

Ipak, ako nas pitaš, neka su ti nokti, pa i ovi umjetni, što kraći kako bi što bolje mogla održavati higijenu ruku koja je, znaš već i sama, od goleme važnosti ovih dana. 

Sasvim ludo Koliko nam lekcija treba?! Neke žene i u ovoj situaciji traže kozmetičarke da im srede nokte

Posjeti Miss7.24sata.hr