Novi brend za njegu kose stigao u Hrvatsku

Sinoć, 27. ožujka, predstavljen je novi brend na hrvatskom tržištu. Aussie, kojem ne mogu odoljeti žene diljem svijeta osvojio je i mladu dizajnericu Anamariju Asanović.
Vidi originalni članak

Anamarija Asanović, poznata hrvatska dizajnerica i zaštitno lice Aussieja za Hrvatsku, oduševljena je balzamom i šamponom ove australske marke. Povjerila nam je da uz kosu njegovanu Aussiejem uistinu može živjeti život punim plućima ne gubeći vrijeme na beskrajno dugu brigu o svojoj kosi:

„Aussie je izvrstan, ja sam oduševljena linijom Miracle Moist koju koristim, a tretman 3 Minute Miracle Reconstructor tako dobro nahrani moju kosu čineći je mekom i sjajnom. A što tek miriši...danima mi kupaonica božanstveno miriši na Aussie. Meni je Aussie fenomenalan, od dizajna bočice, formule koja čini čuda mojoj kosi, pa sve do mirisa kojim sam oduševljena.“

Neodoljivom mirisu nije odoljela ni Renata Sopek:

„Proizvodi Aussie su iznimno kvalitetni! Jako sam zadovoljna! I miris Aussieja je odličan! Poslije njega moja kosa je lijepa kao nakon posjeta frizeru.“

Na hrvatskom tržištu bit će dostupno pet linija, a moći ćete ih kupiti u dm drogerijama po cijeni od 49.90 kuna za šampon i regenerator te 59, 90 kuna za trominutni tretman.

Kolekcija Miracle Moist namijenjena je suhoj i oštećenoj kosi te pomaže zagladiti i njegovati vaše vlasi. Riječ je o jedinstvenoj formuli s ekstraktom australske melem-metvice koja zaglađuje kutikule i njeguje kosu izvana i iznutra. Colour Mate je kolekcija za obojenu i neukrotivu kosu koja treba dodatnu pažnju. Sadrži ekstrakt australske divlje breskve. Mega Instant oduševit će sve koji svakodnevno peru kosu. S ekstraktima cvijeta misteriozne australske biljke Anigozanthos Flavidus, poznate i pod nazivom klokanova šapa blago i učinkovito čisti vašu kosu. Aussie Volume sadrži australski hmelj koji podiže kosu te ona dobiva na volumenu od korijena do vrhova. Za dugu kosu tu je Luscious Long s ekstraktima biljaka s Modre planine. Duboki tretman Luscious Long, iz linije za dugu kosu koja treba ekstra njegu, sadrži ekstrakte australskog eukaliptusa i ulja avokada. Pomaže dubinski hidratizirati, regenerirati i nahraniti dugu kosu. .

Više slika s eventa te slike svih proizvoda pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr