Nova verzija legendarnog ulja je stigla, ovaj put s opojnim mirisom nerolija

Nuxe Nova verzija legendarnog ulja je stigla, ovaj put s opojnim mirisom nerolija
Vidi originalni članak
  • Huile Prodigieuse®Neroli predstavlja inovaciju svog poznatog suhog ulja, kombinacija mirisnih nota pruža opojni miris nerolija
  • Ovo novo certificirano organsko suho ulje 100% prirodnog podrijetla kožu čini hidratiziranom, regeneriranom i mekom
  • Huile Prodigieuse® Neroli njeguje tijelo, lice i kosu u jednom koraku

Huile Prodigieuse® predstavlja inovaciju svog poznatog suhog ulja, ovog puta dolazi s neodoljivim mirisom nerolija. Ultrahranjivo suho ulje možeš koristiti u njezi kože, ali je jednako učinkovito na licu i kosi. Potpuno jedinstvena tekstura ima nevjerojatnu sposobnost njegovanja i uljepšavanja bez masnog završetka, zahvaljujući svojoj neponovljivoj teksturi suhog ulja koja ostavlja neodoljiv satenski osjećaj i omogućuje ti da se odmah nakon nanošenja obučeš. Nježan poput milovanja, stimulans je i za kožu i za um.

Huile Prodigieuse®Neroli kombinacija je dva dragocjena organska biljna ulja: Organsko ulje šljive Ente: dobiveno hladnim prešanjem iz šljiva uzgojenih u Francuskoj. Odabrano je zbog svoje jedinstvene kombinacije zasićenih masnih kiselina i poznatog nutritivnog i regenerativnog učinka. Organsko sezamovo ulje: dobiveno hladnim prešanjem sjemenki sezama. Odabrano je jer je prirodno bogatovišestruko nezasićenim masnim kiselinama. To mu daje vrlo zanimljiva osjetilna svojstva, omogućujući mu brzo upijanje u kožu bez masnog završetka.

Čarolija na tijelu za glatku kožu

Zahvaljujući blagotvornim svojstvima vrijednih biljnih ulja, ulje hidratizira i temeljito hrani. Nanesi ga nakon tuširanja jer je tada koža najosjetljivija na aktivne sastojke i učinak će biti najveći i najbrži. Vrlo brzo se upija, a koža će biti mirisna, meka i temeljito hidratizirana. Uz suho uljeNuxe Huile Prodigieuse Neroli možeš i zaboraviti na stije, neprijatelja mnogih žena. Ulje dokazano sprječava strije i smanjuje njihovu vidljivost za više od 68%. 

Njega za lice i hidratacija za kosu

Ako imaš izrazito suhu kožu lica, ni bogata krema ti nije dovoljna, nanesi tri kapi suhog ulja ispod seruma i kreme ili pomiješaj na dlanu zajedno s kremom. Također, ulje možeš uključiti u svoj svakodnevni ritual njege kose. Nanesi malu količinu na vrhove kose koja se zbog svoje suhe teksture neće mastiti, već će je njegovati i zaštititi od pucanja.

U slučaju da imaš izrazito suhu kosu, možeš ga nanositi kao masku 2 puta tjedno. Pošpricaj ga po vrhovima i dužini kose, zamotaj u ručnik, ostavi da djeluje 15 minuta ili više, zatim isperi blagim šamponom. Nakon upotrebe kosa će ponovno biti podatna i meka.

Beauty Ulje za kosu: ovaj tretman mogao bi biti tajna zdravije i ljepše kose

Neizostavan suputnik u ritualu ljepote

Cijela priča o ovom proizvodu je takva da danas zaista možemo reći da su Francuzi izmislili vječni proizvod, prenijeli priču na mnoge strane svijeta i učinili da svaka žena dobije tu višenamjensku njegu u jednoj bočici i što je najvažnije 100% prirodnog podrijetla. Prije 30 godina, kao mlada poduzetnica sa strašću prema svijetu ljepote, inovativna Francuskinja Alize Jabes tražila je cjeloviti kozmetički proizvod koji bi bio namijenjen njezi svake žene.

Nuxe Huile Prodigieuse nastao je iz te ideje i uz pomoć laboratorijskih stručnjaka iz Francuske, a s godinama je ulje postalo prava ikona ljepote. Višestruka namjena, činjenica da je 100% proizvedeno u Francuskoj, da ima čistu i vegansku formulu i sadrži prirodna ulja, razlozi su zašto Huile Prodigieuse® već godinama osvaja srca novih generacija.

Posjeti Miss7.24sata.hr