Nosi li se još uvijek kosa u bojama duge?

Instagram/Nives Celzijus
Ako mislite da samo celebrity dame smiju nositi "rainbow hair", odnosno pramenove u boji duge, varate se. Ne treba vam niti super stilist nit frizer, a niti prepun bankovni račun, da bi poput Keshe i Britney Spears imale pravo krasti pažnju svakog prolaznika na ulici svojom bojom kose. Jedino što vam treba je hrabrost.
Vidi originalni članak

Ovaj trend proizašao iz trenda umjetno sijede, odnosno sive i srebrne kose i dalje je iznimno popularan. Instagram profili prepuni su djevojaka koje ponosno pokazuje svoje lude frizure u baš svim bojama duginog spektra.

Nekad u domeni isključivo punkerica, danas je rainbow hair pravi beauty trademark, a to dokazuje čitava lista celebrityjevki koje ponosno nose ovaj trend na svojoj kosi. Ovu listu predvode spomenute pjevačice, ali i Nicki Minaj, Christina Aguilera i Katy Perry koje su među prvima počele nositi pramenove u boji duge.

Oni dani kad bezvoljno stojite ispred ormara jer nemate što za obući, a svaki outfit vam se čini otužno dosadnim, gotovi su. Uz ovakvu frizuru, apsolutno je nebitno što imate na sebi jer što god obučete, izgledat ćete jako stylish.

One djevojke kojima hrabrosti ipak manjka, ovaj tip frizure mogu isprobati uz pomoć raznobojnih kreda za kosu.

Ako ste pak željne promjene i ne bojite se drastičnih pothvata, no ipak ne preferirate toliko boja na jednom mjestu, možete se uvijek odlučiti na podvrstu ovog trenda, a to je boja kose u samo jednoj boji duginog spektra, primjerice tirkizno zelena ili ružičasta.. No, pritom pazite da nijansa koju odaberete bude jako intenzivna, gotovo pastelno fluorescentna.

Također, možete kombinirati i dvije boje, recimo ružičastu i plavu. Samo dvije boje će izgledati jednako efektno. Isto tako, ne morate niti cijelu kosu obojati u boje duge, možete se fokusirati isključivo na vrhove, što odlično stoji plavušama.

Što se tiče toga, kako nositi rainbow hair, već smo ustvrdili da je manje bitno što ćete obući, a bitno je napomenuti i to da ovakva frizura "voli" cvijeće u kosi te se odlično slaže s piercevima na licu te ženstvenim tetovažama na rukama. Vaša kosa će odlučno izgledati i ako se poigrate raznim oblicima frizura, kao što su male punđice na vrh glave, pletenice i riblja kost.

Kako je celebrity dame nose

Georgia May Jagger

Kćer poznatog rokera Micka Jaggera i uspješan model nosi klasičan rainbow hair, koji podrazumjeva nekoliko različitih boja, međutim ona bira lagano isprane nijanse.

Kesha

I Kesha bira klasičan rainbow hair, ali u nešto jačim nijansama.

Britney Spears

Britney se na nedavno održanoj dodjeli nagrada Teen Choice Awards pojavila s inačicom rainbow haira koji pidrazumijeva žive boje samo na pramenovima.

Kylie Jenner

Kylie bira sam jednu boju i to onu tirkiznu.

Kaley Cuoco

Zvijezda serije "Teorija Velikog praska" se drži roze boje, ali je plete u efektne pletenice.

Mi smo vam ponudili više nego jednu dobru ideju kako nositi ovaj tip frizure, na vama je da odlučite jeste li spremni na to. No, morate priznati da će čak i one konzervativniijeg karaktera bar uživati pri pogledu na kose otkačenih fashionistica.

Više slika pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr