Njegujte kožu matičnom mliječi

Med i matična mliječ su djelotvorna blaga još od davnina. Njihova kozmetička upotreba bi ostala limitirana da Guerlain nije osnovao originalnu integriranu znanstvenu mrežu posvećenu proizvodima pčela.
Vidi originalni članak

Nakon dokazivanja da određene vrste meda i matična mliječ iz Sologne sadrže radikalne aktivne sastojke u borbi protiv starenja, sustavno proučavanje različitih mješavina različitih doza, uzimajući u obzir brušenje značajnosti Abeille Royale njege kože još dalje, dovelo je do novog otkrića: nevjerojatna sposobnost određene mješavine proizvoda pčela da ponude 60%-tno povećanje snage jednog od najboljih poznatih osvježavajućih aktivnih sastojaka.

Sada iz Guerlaina stiže Abeille Royale serum koji će minimazirati tamne mrlje i smanjiti pore. Novi serum za korekciju hiperpigmentacije i smanjenje pora bazira se na kombinaciji glabridina, Oussant meda, meda djeteline, meda timjana i Sologne matične mliječi, specijalno dozirana i uklopljena u kraljevski izbjeljujući koncentrat za snažno djelovanje na ispravak hiperpigmentacije, kombinirane sa refiniranim djelovanjem na smanjenje pora.

Kako bi se površina kože reteksturirala i trenutno smanjila vidljivost pora, formula je obogaćena prahom koji stvara zacjeljujući efekt površine kože, poboljšavajući teksturu kože i ostavljajući tonus kože ujednačenijim i blistavijim.

Cijena seruma je 869 kn.

Posjeti Miss7.24sata.hr