Nivea je predstavila puder u jastučiću, a mi smo ga odmah odlučile testirati!

privatna arhiva Kristijana Musića
Vidi originalni članak
  • Nivea Hyaluron Cellural Filler 3u1 dolazi u tri nijanse, namijenjen je svim tipovima kože, a cijena mu je 139,90 kuna
  • Jednostavan je za korištenje i dovoljno mali da može stati u svaku torbicu 
  • Ova obojena krema se lako se nanosi, brzo se upija u kožu, hidratizira je i čini sjajnom

Na hrvatsko tržište je stigao Nivea Hyaluron Cellural Filler 3u1, svojevrsni Nivein puder u jastučiću, za koji se navodi kako se brine za našu kožu bez da je isušuje, da pruža prirodan svjež i blistav ten te omogućuje mladolik izgled kože. Ovaj opis stvarno obećava pa sam ga odlučila testirati i vidjeti da li je stvarno tako dobar kako priče kruže.

Life&style Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela

Za sve tipove kože

Iz Nivee tvrde kako je riječ o proizvodu koju omogućava besprijekoran ten koji naglašava tvoj prirodan izgled, pruža koži hidrataciju tijekom cijeloga dana te sadrži aktivne sastojke koji djeluju protiv starenja. Navode kako je jednostavan za korištenje i dovoljno mali za svaku torbicu te nam tako uvijek može biti pri ruci.
Sve što je potrebno je lagano pritisnuti baršunasti aplikator za nanošenje na mali spužvasti jastuk ispunjen toniranom tekućinom za njegu te proširite na lice uz pomoć ogledalca. Dostupan je u tri nijanse (light, medium i dark), namijenjen je svim tipovima kože, a njegova preporučena maloprodajna cijena je 139,90 kuna.

BEAUTY trikovi Isprobale smo proizvod koji se proda svakih 1,8 sekundi

Dopadljivo pakiranje za svaku torbicu

Osobno sam se odlučila isprobati Medium nijansu jer je toplog podtona što je baš po mojoj mjeri. Na prvu me oduševilo zanimljivo pakiranje jer uistinu stane u svaku torbu i praktično je za upotrebu kada usred radnog dana odlučiš popraviti šminku. No, imaj na umu da je ipak riječ o tekućem proizvodu pa kutijica može lako zamrljati te ju je s vremenom potrebno prebrisati.

Poznati miris

Nivea Hyaluron Cellural Filler 3u1 se vrlo lako nanosi, brzo se blenda i izvrsno upija u kožu. U prvom nanošenju sam ga nanijela aplikatorom, a u drugom sam se poslužila prstima. Pokazalo se kako mi je ujutro proizvod lakše nanijeti prstima na lice i umasirati u kožu, a tijekom dana ga nadograditi aplikatorom. Proizvod je na dodir vrlo mekan i lagan, a ima i karakterističan miris Niveinih proizvoda koji s nošenjem ispari s kože. Osobno, volim taj miris jer me podsjeća na ljeto i plažu pa je za mene to bio dodatan plus. 

Instant blistaviji i zdraviji ten

Nakon nanošenja moja koža je djelovala zdravije, smanjilo se crvenilo i lice je djelovalo blago preplanulo. Pošto ovo nije klasični puder, ne očekuj visoku razinu prekrivanja nedostataka i matirajući izgled lica. To ovaj proizvod ne nudi. Ovo je zapravo obojena hidratantna krema koja je odlična za svakodnevnu upotrebu jer koži daje sjaj i zdrav izgled.

Traje i traje...

Kad se nanese na lice, Nivea Hyaluron Cellural Filler 3u1 se vrlo brzo se upija, lagano djeluje na koži i lice nije ljepljivo na dodir. Ono što me pozitivno iznenadilo je njegova dugotrajnost. Primjerice, ovaj proizvod sam na licu nosila osam sati, a jedini znakovi istrošenosti su se javili na nosu. Doslovno sam ga kao u filmovima trebala napudrati i bila sam kao nova. Proizvod se na mom licu zadržao sve do ranih jutarnjih sati, a lice je i dalje imalo sjaj te se nije mastilo. Kada sam ga uklonila s lica nisu se pojavile iritacije, a koža mi je  na kraju dana bila hidratizirana. 

Beauty test Isprobala sam novu NIVEA noćnu masku za lice, evo što sam zaključila

Bez filtera, ali kao da je s filterom!

Osim na radno mjesto, odlučila sam ga nositi i u večernji odlazak u kazalište. Taj dan mi moj hair day nije išao na ruku, ali mi je koža prosto blistala. Premda izgleda kao da sam je provukla kroz filter, ovo je zapravo neobrađena fotografija. Ako mene pitaš, Nivea Hyaluron Cellural Filler 3u1 je zaslužio preporuku. Ja ću ga definitivno nastaviti koristi, posebno u dnevnim varijantama kad sam prelijena ujutro našminkati se jer mi je draže u krevetu provesti koju minutu dulje. Mene je oduševio, ali ne zaboravi da je svaka koža drugačija. Nadam se da ćeš i ti imati pozitivno iskustvo! 

Posjeti Miss7.24sata.hr