Nismo znale da bronzer može biti toliko revolucionaran, ali ovaj se munjevito rasprodaje!

Instagram @bybrookelle Foto: Instagram @bybrookelle
Vidi originalni članak

Kad se radi o makeup proizvodima, malo je onih koji našem tenu mogu pružiti toliko sjaja i topline kao dobar bronzer, no nisu svi oni jednaki. Jedan bronzer izazvao je ekstra pozitivne reakcije u industriji ljepote zbog svoje visoke pigmentacije, formule koja se nanosi poput maslaca, a koja je prirodna i ima impresivnu postojanost. Doznaj sve o viralnom NYX Professional Makeup Buttermelt bronzeru - proizvodu koji nestaje s polica brzinom munje i koji je izazvao revoluciju u makeup svijetu. Ima čak 10,4 milijuna objava na TikToku s hashtagom #nyxbuttermeltbronzer, što dodatno potvrđuje njegovu popularnost.

Beauty Najbolji korektori za zrelu kožu lica koji se neće nakupljati u finim linijama i borama oko očiju

NYX Professional Makeup bronzer koji se stapa s kožom poput maslaca

NYX Professional Makeup Buttermelt bronzer može se pohvaliti formulom koja je glatka poput maslaca i koja se topi u dodiru s kožom, stvarajući besprijekoran izgled osunčanog tena. Obogaćen je maslacem manga, shea maslacem i maslacem badema koji mu daju ovu jedinstvenu teksturu koja klizi poput maslaca i stapa se poput pudera. To je bronzer koji se ne preslikava i ne blijedi te će izdržati do 12 sati nošenja, osiguravajući da imamo osunčani sjaj cijeli dan bez ikakvih korekcija. To je tajno oružje za postizanje osunčane kože tijekom cijele godine, ne samo ljeti.

Beauty Stigao je viralni L'Oréal skin tint i košta samo 10 eura - naglasak na sjaju kože je veći no ikad!

Kako se pravilno nanosi Buttermelt bronzer?

Nanošenje Buttermelt bronzera je vrlo jednostavno. Za kreiranje prirodno brončanog sjaja potrebno ga je nanijeti kistom, počevši od sljepoočnice, preko obraza i duž čeljusti. Preostali pigment na kistu možeš iskoristiti na vratu i dekolteu. Tehnika uključuje nanošenje bronzera kružnim pokretima, uz neprekidno blendanje, na točke na licu gdje sunce prirodno pada na kožu kako bi se kreirao zdrav, blistav sjaj koji izgleda kao da smo se upravo vratile s ljetovanja. Dostupan je u 8 izvrsnih nijansi pa nije teško odabrati onu koja će odgovarati tvom tonu kože. Osim toga, ovo je cruelty-free i veganski proizvod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Murdick (@makeupbymelissam)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics)

Beauty Ova CC krema stekla je ogromnu popularnost jer je mnogima zamijenila puder - morala sam ju isprobati!

Posjeti Miss7.24sata.hr