Nemate beauty blender? Navodno ga možete zamijeniti - jajem!

Getty Images
I to onim tvrdo kuhanim, a blogeri koji su isprobali ovu zanimljivu tehniku šminkanja, kažu kako zaista pali!
Vidi originalni članak

I dok su prošle godine svi poludjeli za beauty blenderom, izgleda da su sad puno zanimljivije njegove alternative. Beauty blogeri svakodnevno nam otkrivaju nove načine nanošenja make up-a, a umjesto popularne spužvice koriste se tamponi, kondomi, a sada i - tvrdo kuhana jaja!

null

null

Da, dobro ste pročitali, a sada nam je napokon jasno zašto su, kada smo ih pitali, mnogi dečki mislili da je beauty blender upravo jaje. Ovu make up inovaciju predstavio je popularni vloger PopLuxe u svojoj novoj seriji YouTube videa "Project Object", u kojima dopušta pratiteljima da biraju predmete kojima će se on šminkati.

Upravo je tako i došlo do ovog šminkanja s jajem, a izgleda da je vloger, neočekivano, naišao na odlično otkriće. "Ovo zaista pali," otkrio je u videu u kojem također tvrdi da, unatoč jakom mirisu, tekstura jaja donosi pravo osvježenje za kožu.

via GIPHY

Tehniku je već isprobala i jedna makeup artistica koja je na svom Instagramu podijelila video, a rezultati su zaista zapanjujući.

Hoćete li se i vi pokušati našminkati s tvrdo kuhanim jajem? Ako se odlučite na ovaj zanimljivi make up izazov, svakako ne zaboravite jajetu oguliti koru!

Posjeti Miss7.24sata.hr