Nećeš vjerovati kakve optičke iluzije pravi ova vizažistica!

Instagram @haileybieber
Ako još uvijek postoji netko tko misli da šminkanje nije umjetnost, predomislit će se kada vidi što ova 31-godišnjakinja radi sa šminkom i kistovima...
Vidi originalni članak

Mimi Choi, 31-godišnjakinja iz Vancouvera, ostavila je posao odgojiteljice u vrtiću kako bi se u potpunosti posvetila svom omiljenom hobiju - šminkanju. Prvotno je šminkala djevojke u slobodno vrijeme, ali nakon što je shvatila da je posao odgojiteljice ne ispunjava i ne usrećuje u potpunosti, dala je otkaz u vrtiću i posvetila se samo šminkanju.

FENOMENALNO Pogledaj video: Nevjerojatna preobrazba vlogerice u Meghan Markle
 

Prije četiri godine upisala je profesionalni tečaj šminkanja i "bacila" se u ekperimentiranje sa šminkom. Ubrzo je počela stvarati nevjerojatne optičke iluzije pomoću šminke i zadivila mnoge. Njezini su radovi toliko zapanjujući da izgledaju kao Photoshop.
 

Kaže kako joj je cilj svaki puta nadmašiti samu sebe - što doista i redoviti čini! Da je izrazito dobra u svom poslu dokazuje i broj njezinih pratitelja na Instagramu, koji je veći od 800 tisuća.

 

 

 

NEVJEROJATNO Dobila je izazov da se pretvori u Mona Lisu – ovo nitko nije očekivao…

Mimi redovito objavljuje svoje radove na profilu i svaki puta izazove brojne reakcije. A kako i ne bi kada ono što čini izgleda nestvarno, zar ne?
 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr