Najbolji beauty trend prema tvom horoskopu!

Instagram
Dolaskom nove godine, otvaramo se za nove ideje i pothvate. Zašto ih ne bismo primijenili i na ljepoti? Ovaj puta ne uz savjete beauty stručnjaka, već astrologa!
Vidi originalni članak

Nova godina, nova ja jedan je od onih tipičnih stavova u kojima se svake godine ispočetka pronađemo. Ponekad je to vezano uz novogodišnje odluke koje su neodržive, a ponekad uz one malo realnije, koje su vezane za manje promjene pa tako i ostvarivij. Recimo promjena frizure, kupnja kakvih cipela koje se inače ne bi usudila nositi ili odlazak na onaj dejt o kojem razmišljaš već mjesecima. Upravo su promjene vezane za ljepotu jedne od kratkoročnijih i lakše izvedivih, pa ih se najbolje uhvatiti odmah u siječnju. 

No jesi li ikad razmišljala o tome da bi mogla isprobati određeni make up ili frizuru jer ti ih nalaže raspored planeta? Nismo mi, ali se čini jako kul, a astrologinja Jennifer Angel ima i dobro opravdanje za ovu pomalo luckastu ideju. Naš znak odraz je našeg spiritualnog bića, što znači da je povezivanje našeg astrološkog znaka s ljepotom čista kreativna ekspresija onoga što jesmo. Plus, pokoji prijedlog bi te mogao i gurnuti van sigurne zone, baš idealno za početak nove godine.

MAKE UP 5 ruževa koji će dominirati 2018.

1. Ovan - crveni highlighter

Ovan je pod utjecajem planeta strasti, Marsa, pa ne čudi da bi mogli gravitirati prema crvenom highlighteru, novom trendu 2018. koji dobro stoji svim tonovima kože. Predstavljen na Rihanninoj reviji za ljeto 2018., ovaj highlighter bi se mogao svima brzo uvući pod kožu jer, iako zvuči vrlo čudno, djeluje toplo i prirodno.

2. Bik - upside down liner

Ova godina je za Bika godina promjene i ne prihvaćanja klasičnih obrazaca, a što je upečatljive od čiste suprotnosti najklasičnijeg trenda ikad? Upside down liner je u biti crta ispod oka, tako da je samo donji kapak naglašen i izgleda zbilja dobro!

3. Blizanac - sjenilo u dva tona

Ove godine će se dogoditi i pomrčina Mjeseca i pomrčina Sunca, a to u Blizancima potiče kreativnost i komunikaciju, pa je za njih idealan luckasti trend sjenila u dva tona, odnosno da je jedno oko u jednoj boji, a drugo u drugoj.

4. Rak - sjajilo

I to ne samo na usnama, već posvuda! Rakovi ove godine dobivaju puno ljubavi, i to im godi, a kako su pod znakom Mjeseca, sjaj će izgledati fantastično na njima - najbolje da ovaj look furaju na kakav spoj!

5. Lav - thumbprint tuš

Ovaj trend je san svake make up amaterke. Naime, riječ je o tušu koji izgleda kao otisak palca, odnosno zaobljen je na rubovima i vrlo praktičan za izradu. Idealan je za Lavove jer je originalan i zaokružen, a kako će ove godine i na njih utjecati puno mjesečevih i sunčevih pomrčina, sve će im se događati vrlo brzo, baš kao i što će im se započinjati i zatvarati duhovni krug.

6. Djevica - strobing unutarnjeg kuta oka

Ovo je godina u kojoj su Djevice potaknule svoju kreativnost i društvenost, a to mogu proslaviti s točkom highlightera u kutu oka, posebice ako je u kakvoj jarkoj boji, čime ispada iz normi. Bilo kakav bijeg iz rutine, bit će odlična promjena!

7. Vaga - monokromatsko sjenilo preko cijelog kapka

Vage, koje su u svezi s Venerom, će se predobro osjećati s ovim lookom; poanta je samo jednu boju nanijeti preko cijeloga kapka, a umjesto kakvih neutralnih, ove sezone odaberite jarku, plavu ili trendi ljubičastu.

8. Škorpion - sunshine oči

Jupiter je u Škorpionu do studenog što znači da ih očekuje veliki uspjeh! Upravo zato, zašto ga ne bi proslavila s osunčanim make upom na očima? Dakle, ne mislimo na brončane tonove, već žutu ili još bolje zlatnu - pozdravi svoj uspjeh i make upom!

9. Strijelac - glitter

Saturn je napokon napustio Strijelca, što znači da je vrijeme za živjeti život punim plućima i napokon se opustiti. Upravo zato idealan look su šljokice, ali kako se kaže "odrasle" šljokice, odnosno gusti glitter preko cijeloga kapka.

10. Jarac - zlatni highlighter

Saturn je u Jarcu, a kako im je to primaran planet, ova godina će već u početku biti make it or brake it - no predviđa se uspjeh! I zato su zlatni obrazi must have za proslavu pozitive i dobitka...

11. Vodenjak - crvene usne

Ove godine Vodenjak mora biti hrabar i tražiti što zaslužuje, pa mu se predlaže najjače oružje kao mala pomoć - crveni ruž izvlači i zadnji postotak samopouzdanja u tijelu i pretvara te u frajericu.

12. Ribe - Twiggy trepavice

Ribe su uvijek u snovima i željama i rijetko će ići protiv svoje intuicije kada su u pitanju važne odluke. Kako im je glava često u oblacima, predlaže se naglasak na njihov najčešće najjači adut, prekrasan pogled, uz Twiggy trepavice koje su totalno sanjive.

Posjeti Miss7.24sata.hr