Najbolje kreme za ruke koje će njegovati suhu kožu tijekom zime

Instagram @loccitane_hr
Vidi originalni članak
  • Hladan i suhi zimski zrak nepovoljno djeluje na kožu lica, ali i ruku
  • Kako bismo zaštitili nježnu kožu ruku, posebno ako je osjetljiva i vrlo suha, potrebno je koristiti kreme s hranjivim formulama koje će obnoviti i zaštiti našu kožu
  • Ove učinkovite i njegujuće kreme transformirat će ispucalu i suhu kožu u trenu!

Zimsko razdoblje donosi i hladni, suhi zrak koji može oštetiti i isušiti našu kožu, pogotovo lica i ruku. U kombinaciji sa stalnim pranjem ruku i grijanjem koje također dehidrira kožu, tijekom zime naša je koža izuzetno ranjiva te podložna pucanju i isušivanju. Stoga ju je potrebno pažljivo i pravilno njegovati, kremama obogaćenim hranjivim sastojcima koji će obnoviti kožu ruku. 

U nastavku donosimo osam najboljih krema koje će zimi biti pravi spas za našu kožu.

Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve krema za ruke

Gusta, bogata formula ove kreme trenutno će pružiti olakšanje gruboj i zategnutoj koži ruku te ju zaštititi od zimskih elemenata. Moćni sastojci poput avokado i eukaliptus ulja te ulja sjemenki sezama nježno će nahraniti i obnoviti suhu kožu ruku. 

Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm krema za ruke

Lagana formula ove kreme brzo se upija te pruža dugotrajnu hidrataciju s njegujućim uljima badema i kokosa, kao i notama ružmarina i lavande, a dolazi i u predivnom pakiranju.

Neutrogena Norwegian Formula® krema za ruke

Krema za ruke iz Neutrogene trenutno smiruje i hrani nadraženu suhu kožu, a potrebna je vrlo mala količina kako bi ova intenzivna formula djelovala.

Bioderma Atoderm krema za ruke i nokte

Već mala količina ove hranjive kreme pružit će dugotrajnu hidrataciju suhoj koži ruku te će obložiti kožu i nokte hidratantnom barijerom.

L'Occitane Shea Butter krema za ruke

Ultra njegujuća formula jedne od najpoznatijih L'Occitane krema za ruke pruža dugotrajnu hidrataciju s 20% čistog karite maslaca, s medom i bademovim i kokosovim uljem.

Avène Cold Cream koncentrirana krema za ruke

Brzoupijajuća i nemasna, Avène krema za ruke još je jedan klasik među kremama za ruke koja za mnoge sa suhom i osjetljivom kožom ostaje najdraža. 

Clarins Hand and Nail Treatment krema za ruke

Krema za ruke obogaćena karite maslacem i sezamovim uljem koži daje potrebnu hidrataciju, a sprječava i preuranjeno starenje kože ruku te ju izuzetno omekšava. 

Caudalie krema za ruke i nokte

Ugodnog mirisa i namijenjena obnovi jako suhe kože, ova krema za ruke obogaćena je uljem sjemenki grožđa, s karite maslacem, avokado i maslinovim uljem te zaglađuje i pruža hidrataciju koži.

Beauty 11 pristupačnih hidratantnih krema koje će na koži jako dobro obaviti posao

Posjeti Miss7.24sata.hr