Na mirisne note ljubičice smo pomalo zaboravili, a baš su elegantne: ova 3 parfema ih najbolje ističu

Instagram @eleanorpendleton
Vidi originalni članak
  • U svijetu parfema postoje neki mirisi koji su bezvremenski 
  • Jedan od njih definitivno je miris ljubičice
  • Otkrit ćemo ti najljepše parfeme s mirisom ljubičice gdje se delikatne cvjetne arome susreću s elegantnim mirisnim kompozicijama i očaravaju tvoja osjetila – obećavamo!

U svijetu mirisa postoje razne arome koje mogu očarati naša osjetila, od voćnih nota poput malina ili jagoda preko slatkih parfema s vanilijom ili karamelom do ljetnih nota citrusa. No, ljeti volimo i cvjetne parfeme koji su u isto vrijeme slatkasti, ali i osvježavajući te ih možemo nositi u dnevnim i večernjim prigodama. Jedna cvjetna nota koja se nalazi u određenim parfemima, a na koju smo, u posljednje vrijeme, pomalo zaboravili, definitivno je nježna nota ljubičice koju karakteriziraju puderasti i blago voćni tonovi. 

Mirisi u kojima prevladava ljubičica su ženstveni, elegantni i romantični, a opet, ovisno o drugim notama u parfemu, mogu biti i razigrani i svježi. Kako bilo, mislimo da je ljubičica predivan i bezvremenski dodatak parfemima pa smo izdvojili nekoliko njih koji sadrže upravo ovu opojnu aromu. 

Daisy Eau So Fresh, Marc Jacobs

Daisy Eau So Fresh od Marca Jacobsa svjež je i razigran miris koji kombinira ljubičicu s voćnim i cvjetnim notama. Gornje note grejpa, maline i kruške daju parfemu iskričavu svježinu. Srčana nota otkriva nježnu aromu ljubičice u pratnji jasmina i cvijeta jabuke. Bazne note mošusa i šljive zaokružuju miris i daju mu ugodnu toplinu. Daisy Eau So Fresh savršen je parfem za ljeto koji širi dobro raspoloženje.

Eve, Jil Sander

Eve brenda Jil Sander elegantan je i senzualan miris koji kombinira ljubičicu s orijentalnim i drvenim notama. Gornje note grejpa, crnog ribiza i začina daju parfemu voćnu, začinsku svježinu. Srce otkriva cvjetnu aromu ljubičice u pratnji jasmina i ruže. Bazne note sandalovine, vanilije i pačulija daju parfemu toplu i zavodljivu notu.

Beauty Chanel Chance Eau Fraîche ti je najdraži parfem, ali tražiš povoljniju alternativu? Našle smo ju!

Épisode Romantique, Jardin Bohème

Épisode Romantique branda Jardin Bohème je romantičan i sanjiv miris koji kombinira ljubičicu sa zelenim i mošusnim notama. Gornje note crnog ribiza i jasmina daju parfemu svježu i živahnu notu. U notama srca otkrivaju se sandalovina, cedar i limun. Donja nota jantara zaokružuje miris i daje mu nježnu i senzualnu auru.

Beauty Još jedan celebrity parfem na našem radaru: ovaj je baš seksi, pravi ljetni

Posjeti Miss7.24sata.hr