Muške frizure za ovu jesen

Guliver Image/Getty Images
Ovogodišnja jesen donosi nam neke promjene što se tiče muških frizura. Vraća nam se klasika u malo modernijem ruhu, a ono što se mnogima jako sviđa je i povratak trodnevne brade.
Vidi originalni članak

Brada je u novoj sezoni duža, no uredno je ošišana, definirana na rubovima i zaglađena. Brada zaglađenoj frizuri daj potpuno novi look. Najbolji primjer za novu trendi frizuru koja je upotpunjena dužom bradom je Justin Timberlake. Styling pjevača, a i sama frizura i brada su u skladu s njegovima godinama te imidžem koji stvara, ozbiljno, no opet moderno i zanimljivo.

'Klasične' muške kraće frizure ove jeseni su kao evergreen, postojane i standardno dobre, ali opet ne van trendova. Ovakva frizura u kombinaciji s bradom može doprinijeti opuštenom i trendi ili pak savršeno poslovnom looku.

S kraćom frizurom je možda ipak jednostavnije što se tiče samostalnog svakodnevnog održavanja. Dovoljan je gel ili lagani vosak, pasta koji ne masti i ne lijepi kosu. Frizuru je tako moguće preoblikovati nekoliko puta u danu.

Za dužu frizuru prvenstveno je važno dobro šišanje, odnosno pravila forma kako bi ju kasnije bilo što lakše održavati. Odličan primjer za ovaj stil frizure je pjevač Alex Turner. Zaokret u njegovom stylingu odlično je upotpunila i nova frizura bez koje cjelokupni dojma ne bi bio potpun.

Slike detaljnije pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr