Muče te mrlje na licu? Među prvima u Hrvatskoj testiraj novi Nivea supermoćni duo protiv pigmentacija

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Sigurno ćeš u ovim sunčanim danima više uživati na otvorenom
  • Ali, ne zaboravi kakve to posljedice ostavlja na tvoju kožu
  • Sunce je najčešći uzrok pigmentacijskih mrlja, ali ne i jedini pa doznaj što ih sve može prouzročiti 
  • Otkrivamo ti novu liniju koja ima izvrsne rezultate protiv pigmentacijskih mrlja bez obzira na njihov uzrok

Proljeće je tu, dani sunčaniji i topliji i sigurno s užitkom ispijaš svoju kavu pod suncem...Ipak, koliko god povratak ovog rituala dočekali s veseljem, često zaboravimo kako može imati i negativne posljedice, pogotovo na našu kožu. Sunce, kada je riječ o našem tijelu, medalja je s dva lica - dok boravak na otvorenom blagotvorno djeluje na naše zdravlje, s druge strane UVA i UVB zrake oštećuju našu kožu, što može rezultirati ubrzanim starenjem, ali i tamnim, pigmentacijskim mrljama zbog kojih ten izgleda neujednačeno. Zašto one zapravo nastaju? 


Pigmentacijske mrlje su rezultat neuravnotežene proizvodnje melanina, pigmenta koji se prirodno nalazi u našoj koži i odgovoran je za našu boju kože. U određenim slučajevima se proizvodnja melanina poremeti i zato se počne neravnomjerno taložiti u koži i iako je sunce njihov najčešći uzrok, mrlje se mogu javiti i zbog genetske predispozicije, starenja, mogu ih uzorkovati i hormonalne promjene poput trudnoće ili menopauze, ali i upalni procesi na koži poput akni također mogu ostaviti tamne tragove na koži. 

Bez obzira što je uzrok tvojih mrlja, sigurno si dosad pokušala puno toga da se riješiš ovaj estetski problem, a one su i dalje tu, ali nemoj očajavati - više od 10 godina znanstvenih istraživanja i testiranje više od 50 tisuća sastojaka rezultiralo je rješenjem koje će će ti pomoći da napokon izbrišeš tamne mrlje sa svoje kože.
Riječ je o NIVEA Cellular LUMINOUS630 liniji koja se sastoji od seruma i fluida i čiji se rezultati vide nakon 4 tjedna korištenja! Ima dokazanu učinkovitost i odlično djeluje na pigmentacijske mrlje uzrokovane UV zrakama, starenjem i hormonalnim promjenama tijekom trudnoće ili menopauze. U studiji koju su proveli znanstvenici iz Nivee, 91 posto ispitanica koje su redovito koristile NIVEA LUMINOUS630 serum protiv pigmentacijskih mrlja posvjedočile su da ih je proizvod oslobodio pigmentacijskih mrlja. A pogledaj kako djeluje na stvarnoj ispitanici, dakako, fotografije su neretuširane:
Rezultati svakodnevne upotrebe NIVEA Cellular Luminous630 linije proizvoda; izvor: NIVEA

Čemu zapravo ova linija duguje ovakvu učinkovitost? LUMINOUS630 je inovativni hit sastojak koji je razvila NIVEA, a on ciljano djeluje na staničnoj razini gdje ima dvostruki učinak: posvjetljuje postojeće pigmentacijske mrlje te redovitom upotrebom regulira proizvodnju melanina i sprječava pojavu novih mrlja. Na raspolaganju su ti dva proizvoda, serum i fluid:  

NIVEA Cellular LUMINOUS630 serum

Serum združuje revolucionarni sastojak LUMINOUS630 u najvišoj koncentraciji s vitaminom E i hijaluronskom kiselinom koja potiče staničnu aktivnost. Tamne fleke na koži smanjuje dvostrukim učinkom: smanjuje pigmentacijske mrlje i sprečava njihovo ponovno nastajanje redovitom upotrebom. Ovaj lagani serum ublažava mrlje uzrokovane suncem, starenjem i djelovanjem hormona kako bi razotkrio prirodnu blistavost kože. Unutar 4 tjedna, pigmentacijske mrlje su vidljivo svjetlije, u 8 tjedana intenzitet mrlja smanjen je do 50 posto, a redovnom uporabom dolazi do trajnog poboljšanja. Serum je lagane teksture koja se brzo upija u kožu, nježan je prema koži i preporučuje se za sve tipove kože, čak i osjetljivu te je prikladan i za trudnice.


NIVEA Cellular LUMINOUS630 dnevni fluid

Fluid zaustavlja dodatno tamnjenje postojećih pigmentacijskih mrlja i sprečava njihovu ponovnu pojavu. Ima SPF 50 koji štiti kožu od sunca i fotostarenja, dok bogata formula s inovativnim sastojkom LUMINOUS630, vitaminom E i hijaluronskom kiselinom potiče staničnu aktivnost te dubinski hidratizira kožu. Pruža mat učinak i ne ostavlja masne tragove.


Imaš priliku testirati ovaj supermoćan duo! 

Pozivamo te da isprobaš i sama se uvjeriš u učinkovitost NIVEA Cellular LUMINOUS630 linije! Sve što trebaš je odgovoriti na pitanje "Što si sve dosad učinila da se pokušaš riješiti mrlja na licu"? 5 čitateljica koje napišu najkreativnije odgovore šaljemo na kućnu adresu serum i fluid, a one nam javljaju svoje dojmove i šalju fotografije nakon 4 i 8 tjedana upotrebe.     

Dobitnice nagradnog natječaja su: 

  • Sonja Pleše
  • Tatjana Mihaljević
  • Stela Dominis
  • Anita Miliša
  • Vesna Stojić Filičić ,

Čestitamo!

Posjeti Miss7.24sata.hr