Manucurist ima novi lak za nokte koji je dostojna zamjena gelu: jednostavno se skida, a traje više od 10 dana

Instagram Foto: Instagram @sheschloe_
Vidi originalni članak
  • Iako su trajni lak i gel tijekom posljednjih godina postali popularniji no ikad prije, svejedno se pojavila potreba za alternativnim formulama
  • Neke su žene razvile alergijske reakcije na sastojke gelova, nekima je odlazak na tretmane oduzimao previše vremena, a neke su samo poželjele boju manikure mijenjati češće no što to gel i trajni lak dopuštaju
  • No, na stranu zašto netko ne želi trajni lak ili gel, ono što je bitno je da sve sada napokon mogu odahnuti jer je Manucurist napokon predstavio dostojnu zamjenu u obliku revolucionarnog The Green Flash LED laka za nokte

Nema te žene koja ne cijeni dugotrajnost manikure. Budući da klasični lakovi za nokte preživljavaju samo dok se ne primimo nekog konkretnog posla, a nakon čega ne izgledaju ni približno onako kako bismo voljeli, ne iznenađuje što su trajni lak i gel postali toliko popularni, no kako je tijekom posljednjih godina rasla potražnja za njima, pojavila se i potreba za alternativnim formulama.

Kod nekih su žena povod odustajanju bile alergijske reakcije koje su razvile na tradicionalne formule gelova, nekima je odlazak na tretmane oduzimao previše vremena, a neke su jednostavno poželjele više slobode kada je riječ o mijenjanju boja lakova. No, na stranu svi razlozi zbog kojih netko ne želi trajni lak ili gel, ono što je bitno je da sada napokon mogu odahnuti jer je Manucurist napokon predstavio dostojnu zamjenu u obliku The Green Flash LED laka za nokte.

Beauty Isprobala sam "nail tint" manikuru i otad me ona spašava svaki put kada nemam vremena

Revolucionarni lak nudi gotovo identične prednosti kao i tradicionalni gel, no The Green Flash linija stvorena je na biljnoj bazi i što je najbitnije, formulirana bez HEMA iliti hidroksietil metakrilata koji je vodeći alergen u proizvodima za nokte. Nova je formula stvorena nakon dvije godine istraživanja i razvoja, a kako je poručila Gaëlle Lebrat-Personnaz, CEO i suosnivačica brenda, rezultat je lak za nokte koji traje desetak dana, koji je jednostavan za korištenje i koji se uklanja jednostavno, u jednoj minuti, bez acetona ili štetnog brušenja nokta kao što je to slučaj kod gela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manucurist (@manucurist)

Kao i kod tradicionalnog gela, prvo se nanosi bazni sloj, zatim dva sloja boje i na kraju završni sloj, a svaki je sloj potrebno osušiti odnosno zapeći pod LED lampom. Nakon što je manikura napravljena, potrebno je pričekati 5 minuta kako bismo bili sigurni da su nokti potpuno suhi i da nisu ljepljivi.

Oni koji su ga već isprobali, potvrdili su da bez ikakvih oštećenja traje minimalno 7 dana, da sa svakim korištenjem jača nokte i čini ih vidljivo zdravijima i da se lagano uklanja odstranjivačima laka za nokte bez acetona, te su zaključili da, unatoč tome što mu je cijena nešto viša od običnih lakova za nokte (iznosi 17,31 eura), istu opravdava svojom dugotrajnošću, kvalitetom sastojaka i prekrasnim izborom od čak 91 nijanse među kojima je najviše crvenih na koje smo posebno slabi. Sami ga još uvijek nismo imali prilike isprobati, no ovako na prvu, na temelju svih oduševljenih recenzija i svih informacija koje smo pronašli, nas su uspjeli uvjeriti da je ovo najbolja moguća investicija koju za svoje nokte možemo napraviti!

Beauty Zahvaljujući ovom top tretmanu za jačanje noktiju, mogla bi se odreći svih drugih lakova!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr