Savršeni nokti za ludi provod

Guliver Image/Getty Images
Lakovi za nokte ne gube na svojoj popularnosti, a dobra manikura može podići i najbezličniju odjevnu kombinaciju.
Vidi originalni članak

Nail art sve više uzima maha na našim noktima, a čak i žene koje preferiraju decentnu manikuru u prosincu požele malo blještavila. Ukrašavanju noktiju nisu odoljele ni mnoge poznate žene koje na crveni tepih redovito dolaze s toliko ukrašenim noktima da je svako prstenje suvišno.

Kavijar ili baršunasta manikura

Kozmetički brend Ciate pokrenuo je novi trend među trendsetericama: apliciranje materijala na vlažan lak i kreiranje neodoljivih efekata. Najpoznatije manikure koje je kreirao ovaj brend su kavijar i baršunasta u kojima se apliciraju kuglice ili vlakna materijala na bazni lak. Kavijar manikuri nije odoljela niti Jessica Biel koja je srebrne kuglice nosila na jednoj premijeri.

Ovu manikuru možete kreirati ne samo s vlaknima i kuglicama nego i s pažljivo složenim kristalićima i oblicima poput zvjezdica ili kvadratića.

Dvobojna manikura

Ako mislite da pod ovim mislimo na francusku manikuru – varate se. Sigurno i sami znate da imate previše lakova koje ne stignete nositi. Ako je tako, ova manikura je pravi odabir za vas. Četiri nokta boje se u jednu boju, a peti (obično kažiprst, srednji ili prstenjak) u neku drugu boju.

Kao što se vidi na primjeru Nicki Minaj, poželjno je da boja bude kontrastna, ali istog intenziteta. Nicki je tako kombinirala pastelnu ružičastu i kombinaciju bijele i plave.

Glitter manikura

Ovo je najjednostavnija manikura koja pristaje doslovno svima. Mogućnost kombiniranja različitih boja i veličine šljokica omogućuje da se ova manikura prilagodi svakom stilu. Sve što trebate je bazni lak i glitter nadlak u željenoj boji.

Takvu manikuru voli i Carly Rae Japsen koja je nosila takvu manikuru na dodjeli jednih nagrada. Njena kombinacija jarko ružičastog laka i krupnog tamnog laka odlično pristaje uz njenu svjetlucavu haljinu.

Manikure i lakove kojima ih možete postići pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr