Makeup znalac: Jeste li spremni na avanturu ili volite klasiku?

Getty Images
Imate li već godinama istu paletu makeup proizvoda ili bez razmišljanja i straha isprobajete najnovije trendove u svijetu šminkanja? Mislte li da je vaš stil ukrašavanja lica pomalo dosadan ili ste poput hodajućeg makeup vodiča za početnike?
Vidi originalni članak

Žene se dijele na dvije skupine: prave makeup avanturistice i vječne klasičarke.

Dok ove prve karakteriziraju odvažne boje, pravo bogatstvo potrošeno na sitnice za uljepšavanje i nevjerojatna volja za šminkanjem, drugima su sasvim dovoljni maskara, ruž i puder. Za posebne prilike se možda odvaže i isprobaju tuš, rumenilo ili pak naprave smokey eyes.

Prepoznali ste se u ovim opisima i uvjereni ste da pripadate jednoj od ove dvije skupine ili pak niste sigurni gdje bi se trebali svrstati? Nemojte brinuti, zabavni kviz će vam otkriti odgovor na to pitanje. 

Izgleda li vaše lice iz vikenda u vikend jednako ili vam se često događa da vas prijatelji ne prepoznaju, imate li svog makeup idola u celebrity svijetu, kako izgleda vaša svakodnevna beauty rutina i još mnoga druga pitanja odvesti će vas do rezultata i konačnog otkrića - trebate li pod hitno promijeniti način šminkanja?

Odgovor na vječno pitanje mnogih žena saznat ćete na kraju kviza.

Posjeti Miss7.24sata.hr