Lorde kreira make up liniju za MAC

Guliver Image/Getty Images
Pjevačica Lorde, najpoznatija po hitu 'Royals', kreirat će kozmetičku liniju u suradnji s kozmetičkom kućom MAC. Zasad nije najavljeno što će kolekcija sadržavati, ali sigurni smo da će biti pomalo mračna.
Vidi originalni članak

Lorde je, osim po glasu, poznata upravo i po svom make upu koji koketira s gotičkim i vamp stilom. Tamni ruževi u smeđim i ljubičastim nijansama, slabo naglašene oči i ombre nokti su je učinili posebnom na glazbenoj sceni. Usko surađuje s MAC-ovom vizažisticom Amber Dreadon koja je zadužena za biranje njenih tamnih ruževa.

"Voljela sam MAC kozmetiku još kao djevojčica. Sjećam se kako sam sa 14 godina štedjela za prvi njihov ruž u nijansi Snob, a sve moje prijateljice su ga koristile skupa sa mnom. Ovaj brend ima jasnu estetiku i uvijek mi se činilo da je u skladu s trendovima. Uzbuđena sam što ću raditi s njima na ovim proizvodima koje ionako koristim svakoga dana, a nadam se da ćete i vi činiti isto", objasnila je Lorde.

Zasad nije poznato koji proizvodi će se naći u kolekciji, ali za očekivati je da će biti više tamnih nijansi ruževa i lakova za ombre manikuru. Kolekcija bi trebala ugledati svjetlo dana tijekom ljeta.

Posjeti Miss7.24sata.hr