Ljubičasti make up je hit sezone

Kreativni direktor Estee Lauder bio je zadužen I za reviju Anthonya Vaccarela treću sezonu za redom. Za parišku reviju muza mu je još jednom bila Liu wen koja ga je ove sezone potaknula da koristi ljubičaste nijanse.
Vidi originalni članak

“Inspirirale su me Parižanke koje su veoma ženstvene, ali I izazovne. Dodao sam im dozu muškosti te metalik sjaja za ovaj look. Kada su nokti u pitanju, želio sam probuditi femme fatale kombinacijom boje vina I ljubičaste koje će reflektirati metalik nijanse iz kolekcije”, objasnio je vrhunski vizažist.

Ono što je zanimljivo je da je Tom na očima koristio dugotrajni ruž za usne (u nijansi Plum Couture), ali I duo sjenila Vanilla Pods. Na taj način je podsjetio žene kako je ponekad dobro igrati se u make upu te proizvode koristiti na neobičan način. Obrve su istaknute olovkom, a usne nijansama u boji šljive koje će se nositi ove sezone. Manikura u obliku polumjeseca će iduće jeseni biti veliki hit, posebno ako kombinirate sivu I ljubičastu nijansu koje se protežu kroz cijeli ovaj make up look.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr