Lijepa i čista koža uz prirodne preparate

Thinkstock / Spencer Davies
APIVITA proizvodi s prirodnim sastojcima i do 100%, spajaju ekstrakte 5.500 biljaka prikupljenih iz grčke flore sa čistim pčelinjim proizvodima i organskim eteričnim uljima. Apivita nudi veliki broj organskih proizvoda, certificiranih od međunarodnih organizacija. Iz bogatog asortimana predstavljamo proizvode uz koje će vaša koža zablistati.
Vidi originalni članak

APIVITA linija za čišćenje kože

Čišćenje kože je osnovni, možda i najvažniji korak u njezi lica.  Uklanjajući štetne elemente okoliša, pomažemo da naša koža lakše primi blagotvorne sastojke drugih proizvoda za njegu lica.  APIVITA je kreirala liniju za čišćenje lica s visokim postotcima prirodnih sastojaka, od 89 - 100%.

Sadržava blage čestice za čišćenje, sapuniku te prirodna maslinova i bademova ulja koja omogućavaju učinkovito čišćenje, ujedno poštujući fiziologiju kože.

Sedam organskih eteričnih ulja linije pomlađuje kožu i podiže raspoloženje te pruža blagodat. Kako bi se pojačalo antioksidacijsko djelovanje, APIVITA je zamijenila običnu vodu organskom vodom zelenog čaja. Ne sadrži SLES i SLS, parabene, silikone, polipropilen glikol i mineralna ulja.

Kremasta pjena za čišćenje lica i očiju s maslinom i lavandom

Proizvodi sadrže 93 % prirodnih sastojaka, a  voda je zamijenjena infuzijom zelenog čaja. Uklanja prljavštinu i šminku bez isušivanja kože. Maslina hidratizira, propolis pruža blago antiseptičko djelovanje, a lavanda umiruje.

Potrebno je svakodnevno nježno masirati na vlažnu kožu lica i vrata te dobro isprati mlakom vodom. Primijenjeno je za sve tipove kože. Proizvod je dermatološki testiran i ne izaziva suze.

 

Express Beauty
Maske za lice – pazite na kvalitetu prehrane svoje kože

Vaša koža ima iste prehrambene potrebe kao Vaše tijelo. Zbog toga zahtijeva uravnoteženu prehranu s nizom hranjivih tvari.  APIVITA Vas je prva “poslužila“ s Express beauty maskama. Raspon maski u dozama za jednokratnu upotrebu, u inovativnom pakiranju koje je lako prenosivo, nude+ brzo i uredno nanošenje te ih je još lakše kombinirati s obzirom na… “apetit“ Vaše kože!

Maske za lice sadrže do 99% prirodnih sastojaka te su obogaćene eteričnim uljima poznatim po jedinstvenom rezultatu na koži. Bez parabena, silikona, propilena glikola i mineralnih ulja.

Linija uključuje dvije obitelji proizvoda : 
• Express gold, premium linija, s rijetkim i dragocjenim sastojcima. 
• Express beauty, klasična linija, sa sastojcima iz grčko-mediteranske prirode 

Svaka kategorija sadrži više od 2 maske, stoga i više od 2 sastojka kako bi se postigla izmjena i raznolikost koja je važna za dobro zdravlje kože.  

U galeriji detaljnije pogledajte APIVITINE proizvode...

Posjeti Miss7.24sata.hr