Lancôme ima novu verziju La vie est belle parfema, već se može kupiti i kod nas

Lancome
Vidi originalni članak
  • Lancômeova La Vie Est Belle obitelj upravo je postala bogatija za jedno novo, čarobno, luksuzno olfaktorno čudo
  • Opisan kao prvi baršunasti cvjetni miris s voćnim, cvjetnim i gurmanskim akordima, La Vie Est Belle L’Elixir zanimljiva je igra na dobro nam poznatu temu iza koje stoje dva renomirana francuska parfumera
  • Svijet je već sada uvjeren da će ovo biti jedan od najpoželjnijih mirisa godine, no on nije samo parfem, već puno više od toga

Ovog rujna Lancôme ponovno osvaja svijet lansiranjem svog najnovijeg mirisa, nove iteracije poznatog klasika, La Vie Est Belle L’Elixir. Nadovezujući se na uspjeh originalne olfaktorne kreacije, novi parfem dolazi s misijom da bude utjelovljenje proslave sreće, ljubavi prema sebi i samopouzdanja. Stvoren za ženu koja se usuđuje slijediti svoje srce, La Vie Est Belle L’Elixir utjelovljuje bit samooslobođenja i radosti.

Opisan kao prvi baršunasti cvjetni miris s voćnim, cvjetnim i gurmanskim akordima, La Vie Est Belle L’Elixir zanimljiva je igra na dobro nam poznatu temu, a kreativni nosevi koji stoje iza njega su dva renomirana francuska parfumera, Christophe Raynaud i Antoine Maisondieu koji su majstorski redizajnirali izvornu kompoziciju, podižući je na novu razinu sofisticiranosti, te istovremeno zadržavajući njenu prepoznatljivu dugotrajnost.

Beauty Kultni Marc Jacobs Daisy dobio je novu, 'divlju' verziju s mirisnim notama cvijeta banane

Miris se otvara očaravajućom mješavinom iskričavih nota - likerski akord maline uparen je sa svjetlinom kalabrijskog bergamota za početni nalet svježine i vitalnosti, a živahni uvod postavlja pozornicu za dublje i složenije srce. U svojoj srži, La Vie Est Belle L’Elixir  neočekivana je, ali skladna kombinacija absoluta lista ljubičice i absoluta srca ruže. Absolut lista ljubičice unosi zelenu, blago metalnu  notu, dok absolut srca ruže donosi bogatu, baršunastu cvjetnu dubinu. 

Bazne note pružaju osjećaj topline i luksuza. Absolut kakao maslaca nudi kremasti, ugodan miris koji je istovremeno nježan i primamljiv, a nadopunjen je suptilnom notom kože koja dodaje dašak sofisticiranosti i oštrine. U konačnici, cedar iz Virginije daje mirisu drvenasti i blago začinski ton koji se lijepo zadržava na koži, osiguravajući da miris ostavlja nezaboravan trag.

Beauty Bella Hadid upravo je lansirala svoj novi parfem: opisuju ga kao vaniliju za odrasle

Naravno, nijedan Lancôme miris nije potpun bez bočice koja, kako to i zaslužuje, odražava njegovu ljepotu i eleganciju, a elegantno  ruho ovog parfema dizajnirala je poznata dizajnerica stakla Suzanne Dalton. Parfem je dostupan u tri veličine - 30 ml, 50 ml i 100 ml, i već je dostupan i na našem tržištu. 

La Vie Est Belle L’Elixir dokaz je predanosti brenda stvaranju mirisa koji slave život i individualnost, a ovaj najnoviji dodatak La Vie Est Belle obitelji nudi svjež i luksuzan pogled na omiljeni klasik. Svijet je već sada uvjeren da će ovo biti jedan od najpoželjnijih mirisa godine, no on nije samo parfem, već puno više od toga - on je simbol ljubavi prema sebi i oslobođenja, slavlje lijepih životnih trenutaka i podsjetnik da uvijek trebamo slijediti svoje srce.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr