Unatoč crvenom ili žarko ružičastom ružu Elizabeta II. uvijek je birala istu nijansu laka za nokte

Royal Family Kraljica Elizabeta II
Vidi originalni članak
  • Tijekom 70 godina vladavine kraljice Elizabete II. najčešće smo je viđali u svijetlim elegantnim kompletima (ili pak živahnijim jarkima) i paru odgovarajućih rukavica
  • No makeup je, više, manje uvijek bio isti. Dominirao u pritom jarko ružičasti ili crveni ruž 
  • No još je jedan element prepoznatljivog izgleda kraljice koji je mnogima promakao, a odnosi se na njezine nokte

U bilo kojem trenutku svog života, kraljica Elizabeta II. mogla se vidjeti s vrlo popularnim lakom za nokte koji mnogi posjeduju u svojim kozmetičkim torbicama. Prema web stranici brenda essie, 1989. godine kraljičin frizer napisao je pismo osnivačici Essie Weingarten tražeći lak pod nazivom  'Ballet Slippers' i od tada je to jedini lak za nokte koji je nosila.

Life&style Prekrasna kućica za odmor koja je bila u vlasništvu kraljice Elizabete II. može se unajmiti na Airbnb-u

Tako je, 'Ballet Sleepers' (78 kn), savršenu prozirnu ružičastu boju koju smo nebrojeno puta stavljali na nokte, ne samo da je odobrila, nego je i voljela kraljica Elizabeta II. Zapravo, toliko ju je voljela da preferirala da ju nose sve žene u kraljevskoj obitelji, pa je vrlo brzo postao dio imidža Kate Middleton i Meghan Markle.

Ima smisla da je kraljica Elizabeta II. odabrala svijetlu boju laka za nokte kao kontrast svim svojim živopisnim odjevnim kombinacijama, ali teško je povjerovati da mnoge od nas također koriste istu nijansu koja je krasila vrhove prstiju kraljevske obitelji posljednja tri desetljeća.

Life&style Nakit princa Philipa: Svjetlucavi darovi kraljevske ljubavi Philipa i kraljice Elizabete II.

Posjeti Miss7.24sata.hr