Lacoste Original, novi omiljeni miris za omiljenog muškarca

PR/Lacoste Lacoste Original
Vidi originalni članak
  • Otkako je 1933. godine stvorena prva polo majica, brand Lacoste je radio na svom autentičnom sportskom naslijeđu kako bi svijetu donio originalan stil za muškarce, žene i djecu
  • Lacoste proširuje svoju ponudu mirisa originalnom kreacijom koja odražava njegov nepogrešivi identitet i slavi njegovu odvažnu, snažnu osobnost
  • Lacoste predstavlja miris 'Lacoste Original' 

Od prve polo majice i prepoznatljivog logotipa na odjeći do prvog stroja za čelične rekete i teniske loptice, riječ 'original' utjelovljuje bit brenda Lacoste i slave pionirski duh osnivača Renéa Lacostea. Bio je strastveni izumitelj, često 'original' u izvornom smislu. Ova jedna riječ, u svim svojim nijansama, evocira njegove mnoge aspekte i talente: Originalan, Revolucionaran, Inovativan, Genijalan, Inspirativan, Nov, Autentičan, Lišen.

Simbol francuske elegancije od 1933., brenda Lacoste poštuje naslijeđe svog osnivača više od devedeset godina. Kombinirajući tradicionalno s ultra-modernim, ovaj modno-sportski brend preispituje svoje kodove s kreativnošću i inventivnošću, s ikoničnim krokodilom kao glavnom figurom.

Premda su mirisi već dugo dio svemira Lacoste, brend proširuje svoju olfaktornu ponudu originalnom kreacijom koja odražava njegov nepogrešivi identitet i slavi njegovu odvažnu, snažnu osobnost. Lacoste predstavlja Lacoste Original. 

Lacoste Original, novi miris

Suptilan naklon Lacoste Original mirisu lansiranom 1984. godine, ovaj novi miris označava prvu suradnju između Lacostea i Interparfumsa, utjelovljujući autentičnost i inovativnost. Elegantno otkrivajući sve ikonske kodove brenda, dodaje neočekivanu i iznenađujuću dimenziju svom olfaktornom svemiru.

Dizajn sa statusom

Elegantna, bezvremenska i kultna, Lacoste Original bočica prirodni je produžetak DNK brenda sa svojim legendarnim zelenim i bijelim nijansama koje dominiraju izgledom. Njegova debela, prozirna staklena silueta utjelovljuje prepoznatljivu eleganciju sa zaobljenim „ramenima“, tankim lakiranim čepom i suptilnim crnim i srebrnim detaljima. Krokodil — ikonski amblem marke — utisnut je na čep i etiketu boce. Kutija sadrži iste detalje kao i bočica, u savršenom pravokutniku s modernom grafikom.

Sofisticirani miris 

Stil i pokret: ove dvije dimenzije vodile su glavnu parfumerku Anne Flipo i parfumera Tanguya Guesneta u stvaranju parfemske vode Lacoste Original. Miris Lacoste Original otvara se intenzivnom, pikantnom svježinom bergamota, pojačanom pikantnim akcentima ružičastog papra i kardamoma. Ove eksplozivne gornje note ustupaju mjesto eleganciji lavande i muškatne kadulje, koje čine intenzivno aromatično srce. U podnožju, senzualna sandalovina i moćni pačuli postavljaju temelje snažnog mirisa koji spaja umirujući amber sa zaraznom tonkom.

Dinamičan, moderan, Lacoste Original mirisni je izraz uzvišene kreativnosti, slobode kretanja i francuske elegancije, zaštitnih znakova svih Lacoste kreacija.

Pierre Niney , ambasador mirisa Lacoste Original

Pierre Niney, 35-godišnji francuski glumac, redatelj, producent i scenarist, pridružio se Lacosteovoj obitelji ambasadora ove godine.
Talentirani glumac se sa jedanaest godina pridružio Conservatoire National Supérieur d'Art Dramatique, prije nego što je postao najmlađi član Comédie-Française u dobi od dvadeset i jedne godine. Pierre Niney pojavio se u više od četrdeset filmova i televizijskih serija te je bio nominiran za trinaest filmskih nagrada, od kojih je osvojio pet. Također je najmlađi dobitnik Césara za najboljeg glumca.

Od djetinjstva je Pierre Niney imao prirodnu sklonost prema Lacosteu. Krokodil mu evocira mnoge osobne uspomene, kao i važne trenutke u njegovoj karijeri. Ova ambasadorska uloga bila je očit izbor i za Lacoste i za glumca, koji ima poseban smisao za stil i modu: Pierre Niney savršeno je utjelovljenje francuske elegancije, suptilan spoj opuštenog šika, šarma i humora.

Posjeti Miss7.24sata.hr