Kraljica dobre frizure, Jennifer Aniston, još jednom je pokazala zašto volimo kratku kosu

Pixsell Foto: Pixsell, Jennifer Aniston bob frizura
Vidi originalni članak

Iako je "Rachel" frizura zaštitni znak Jennifer Aniston, čini se kako glumica nije mogla odoljeti trendu kratke kose. U subotu se održala SAG dodjela nagrada, a Aniston je na crvenom tepihu debitirala svoju novu frizuru - popularni bob. Na dodjeli SAG nagrada, Aniston je Barbri Streisand dodijelila nagradu za životno djelo, a ona je bila nominirala za glumačku izvedbu u seriji "Jutarnji show".

Na crvenom tepihu je zasjala u srebrnoj Celine haljini, ali svi su bili oduševljeni kako ju je njezina nova frizura osvježila i pomladila. Anistonina nova frizura je totalna suprotnost njezinoj prepoznatljivoj frizuri. Ovaj bob nije "težak za održavanje" s obzirom na to da u njemu nema zdepastih, teških slojeva koji uokviruju lice i trebaju se detaljno fenirati. 

Beauty Nosi se sve kraća kosa, a ove 4 frizure pune volumena još i skidaju godine s lica!

Ovaj bob nas podsjeća na kratke frizure koje su nosili supermodeli iz 90-ih. Cijela kosa je više manje jednake duljine, samo je na prednjem dijelu nekoliko pramenova u laganim slojevima za dodatnu teksturu i volumen.

Ova frizura je pravo osvježenje, a glumici je dala mladenački i svjež izgled lica. Ako žudiš za promjenom frizure, ovo je jedan od stilova uz koji ćeš izgledati kao nova, bolja verzije sebe. 

Blista i u 55. godini Jennifer Aniston svakodnevno poštuje ovih 5 pravila za mladolik izgled

Posjeti Miss7.24sata.hr