Konačno! The Ordinary je pod pritiskom fanova u ponudu vratio obožavani proizvod koji je bio ukinut

Instagram @nrahmichelle
Vidi originalni članak

Ljubitelji skincare proizvoda ovaj tjedan imaju još jedan razlog za veselje. Nakon što su kreirali svoje prve proizvode za njegu tijela, kao i balzam za usneThe Ordinary je poslušao svoje vjerne kupce i vratio originalnu formulaciju svog popularnog The Ordinary Hyaluronic Acid 2 % + B5 seruma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Ordinary (@theordinary)

Ovaj potez došao je kao odgovor na ogromnu potražnju ljubitelja njege kože diljem svijeta koji su više voljeli klasičnu verziju u odnosu na njezinu preoblikovanu, noviju verziju. Iako ova odluka brenda nije posve iznenađujuća, ne možemo često doživjeti to da brendovi u ponudi imaju dvije verzije istog proizvoda samo kako bi umirili svoje kupce, stoga se radi o doista velikom i značajnom potezu.

Beauty Podočnjaci, natečenost i fine linije: Ova revolucionarna okoloočna krema rješenje je za sve ove probleme

Koji je razlog povratka originalne formule The Ordinary Hyaluronic Acid 2 % + B5 seruma?

The Ordinaryjev originalni serum s hijaluronskom kiselinom vratio se zato što neki potrošači nikada nisu zavoljeli teksturu i djelovanje novije inačice i “stara”, bogatija tekstura im je bila draža. Uz to, The Ordinary je ostao vjeran i svojim pristupačnim cijenama te zadržao originalnu cijenu seruma od 6 eura. Povratak The Ordinary Hyaluronic Acid 2 % + B5 seruma značajan je za one koji traže učinkovit proizvod za hidrataciju kože lica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Ordinary (@theordinary)

Beauty 10 beauty bestsellera s Amazona koje možeš kupiti i kod nas (samo dva koštaju više od 20 eura)

Ovaj serum zaslužuje mjesto u našoj kolekciji proizvoda za njegu kože iz nekoliko razloga. Prvo, njegova dokazana moć hidratacije potkrijepljena je kliničkim ispitivanjima koja dokazuju njegovu sposobnost hidratacije kože i jačanja zaštitne barijere kože. Drugo, korisnici mogu očekivati ​​vidljive rezultate nakon samo 4 tjedna korištenja, uključujući povećanu glatkoću, elastičnost i čvrstoću kože. Uz to, njegova svestrana formula prikladna je za sve tipove kože, što ga čini proizvodom koji zaista svatko može uvrstiti u svoju rutinu njege kože.

Beauty Stigao je korektor koji je toliko dobar da će s lakoćom zamijeniti tvoj puder ove jeseni

Sastojci i znanost iza The Ordinary Hyaluronic Acid 2 % + B5 seruma

Učinkovitost izvorne formulacije proizlazi iz pažljivo odabranih sastojaka. Ovaj serum se može pohvaliti s četiri molekularne veličine molekula hijaluronske kiseline, što nam osigurava višeslojnu hidrataciju. Također, formula uključuje pro-vitamin B5 (pantenol), koji igra ključnu ulogu u potpori zdravlja zaštitne barijere kože. Za najbolje rezultate ovaj serum možemo koristiti i ujutro i navečer kako bi naša koža bila hidratizirana tijekom dana i dok spavamo. Također, brend preporučuje da ga nanosimo na kožu nakon čišćenja, a prije hidratantne kreme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Ordinary (@theordinary)

Beauty Lidl je kreirao dupliće za Sol de Janeiro maglice, kultni Aesop, L'Occitane, čak i Jo Malone!

Pobjeda za beauty entuzijastice

Nicola Kilner, suosnivačica i izvršna direktorica DECIEM-a (matične tvrtke brenda The Ordinary), objašnjava odluku na službenim web stranicama: "Uvijek slušamo povratne informacije na našim društvenim mrežama i recenzijama, stoga smo oduševljeni što možemo djelovati po tom pitanju, s novom i originalnom formulom u našoj ponudi". Povratak The Ordinaryjevog originalnog Hyaluronic Acid 2 % + B5 seruma dokaz je predanosti brenda zadovoljstvu korisnika. Bez obzira na to jesi li dugogodišnja obožavateljica originala ili ga želiš isprobati po prvi put, ovaj moćni hidratantni proizvod sada je ponovno dostupan kako bi dodatno poboljšao našu rutinu njege kože.

Upamti, za one koji preferiraju laganiju teksturu, The Ordinary još uvijek nudi i reformuliranu verziju s ceramidima. Uz obje opcije koje su nam sada dostupne, možemo odabrati savršeni serum s hijaluronskom kiselinom za jedinstvene potrebe svoje kože.

Beauty 5 nježnijih proizvoda s retinolom koje će tvoja osjetljiva koža obožavati

Posjeti Miss7.24sata.hr