Kockice leda u službi ljepote: Za uklanjanje akni, dlačica, masnoće...

Getty Images
Novi kozmetički proizvod koji će dati odgovor na sve vaše probleme u vezi s kožom jesu – kockice leda! No, kada ih koristite za lice, umotajte ih u gazu, jer izravnim nanošenjem leda na lice može doći do pucanja kapilara
Vidi originalni članak

Kockice leda koriste se za smanjenje vidljivosti akni. Nekoliko minuta kockicom leda trljajte područje kože zahvaćeno aknama i smanjit ćete upalu.

Led je također odlično rješenje za osobe koje imaju masnu kožu. Umivajte se drobljenim ledom sedam dana i vidjet ćete pozitivne rezultate.

Osobe koje imaju velike pore na licu i vratu trebale bi 30 dana primjenjivati tretman s kockicama leda, to jest njime svakodnevno masirati lice i vrat.

Za instantno osvježenje koristite kockice leda u kombinaciji s ružinom vodom, jer na taj način možete ublažiti opekline od sunca.

Jeste li znali da led možete koristiti i za uklanjaje dlačica s lica? Iako je to dugotrajan proces, hladnoća može potpuno umrtviti korijen dlake. Nakon što izmasirate lice kockicama leda, primijenite i prirodni piling za lice.

Posjeti Miss7.24sata.hr