Kasniš, a kosa ti je užasna? Uz ovih 6 trikova brzo ćeš imati super frizuru

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Nismo svi jutarnji tipovi i nemamo tu snagu ustati se ranije kako bismo složile frizuru
  • Imamo nekoliko cool savjeta kako da napraviš frizuru u kratkom vremenskom roku

Prespavala si alarm i nemaš vremena za sređivanje ili si jednostavno ustala na lijevu nogu i nemaš ideju? Bez obzira na razlog, mi te razumijemo i znamo da jutro može biti kaotično. Jedna stvar o kojoj ne moraš više brinuti je tvoja kosa jer imamo nekoliko prijedloga za tebe. Uz par trikova možeš svoju frizuru iz kreveta jednostavno transformirati u frizuru spremnu za izlazak iz stana i, vjeruj nam, potrebno ti je za to deset minuta i manje, samo isprobaj ove brzopotezne trikove koji pale! 

Prebaci razdjeljak na drugu stranu

Ova jednostavna promjena odmah će napraviti razliku tvom izgledu. Dat će drugi volumen kosi, a skoro pa ti nije potreban niti češalj da bi to napravila.

Isprobaj napola dignutu frizuru

Jednostavan trik koji će sakriti masni korijen tvoje kose i zbog kojeg ćeš izgledati mladoliko. Također je idealan trik za one koji furaju bob frizure. Možeš je svezati u punđicu ili se poigrati s pletenjem pletenica. 

 Visoka zalizana punđa

Ili ti ga instant facelift. Otvorit će ti lice, a ako se još malo poigraš sa šminkom, nitko ti neće vjerovati da si se spremila u pet minuta. Dobre naušnice isto uvijek izvuku stvar. 

 

Iskoristi traku za kosu ili cool maramu

Ništa ne odvraća pozornost od činjenice da nisi stigla oprati kosu tako dobro kao lijepe trake za kosu s raznim uzorcima. 

Pletenica i vrpca 

Spleti pletenicu i ubaci u nju vrpcu. Ovaj idealan spoj dat će ti dašak ženstvenosti, a vjeruj nam svakome će pobjeći pogled u tvom smjeru. Pletenica je idealna frizura čak i za dobar dan proveden u prirodi. 

Bubble konjski rep

Ako ti uvijek fali ukosnica ili traka za kosu pokušaj s visokim konjskim repom koji je uvijek u modi. Umjesto da ga pustiš da slobodno visi, zakači ga svakih par centimetara s nekoliko gumica za kosu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr