Kao da si bila na lash liftu: Najbolje prozirne maskare za duge i uvijene trepavice

Instagram @sophia_vanbragt
Vidi originalni članak

Svi imamo omiljenu maskaru, onu koja našim trepavicama daje duljinu, volumen i bogatu dozu crne boje. Ali što je s onim danima kada želimo onaj jedva prisutni makeup look? Sjećaš li se prozirne maskare, proizvoda koji je velik broj nas koristio u školi kada još nismo smjele nositi šminku? No, možda ne bi povjerovala kad bi saznala da ona ponovno postaje dio svakodnevne makeup rutine brojnih influencerica, beauty urednica i entuzijastica diljem svijeta!

Beauty Možeš sama kreirati bilo koju boju balzama za usne uz ovaj fora trik s TikToka

Zahvaljujući najboljim serumima za trepavice, sada s lakoćom možemo postići prirodno duge trepavice. Zbog toga možda ne želiš svakodnevno nositi intenzivno crnu maskaru koja ponekad može dati onaj pomalo paučast izgled koji želimo izbjeći. U ovim trenucima, prozirne maskare su najbolje rješenje. One podižu trepavice i pružaju im volumen, a da i dalje izgledaju nevjerojatno prirodno. Mnogi bi čak mogli pomisliti da si bila na lash liftu jer prozirne maskare kreiraju sličan efekt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by content creator | Los Angeles (@jennakaey)

Beauty U Douglas je stigao dugoiščekivani makeup brend Dear Dahlia - koje proizvode možeš isprobati

Kako odabrati najbolju prozirnu maskaru?

Svaka osoba ima drugačiji tip trepavica pa baš kao kad biramo klasičnu maskaru, tako trebamo birati i onu prozirnu, na temelju naših individualnih potreba. Evo nekoliko savjeta koji će ti pomoći odabrati najbolju prozirnu maskaru za sebe:

Vrsta četkice: Ovisno o tome kakav učinak na trepavice želiš, odabir materijala četkice je iznimno važna odluka. Ako tražiš gustoću, dramatičnost i vrhunski volumen, onda će ti klasična četkica s čekinjama biti najbolji prijatelj. Silikonske četkice pomoći će ti dodati definiciju, duljinu i puno proizvoda na trepavice. Također, one traju duže i više su higijenske.

Oblik četkice: Oblik četkice prozirne maskare može biti ključan za kreiranje najljepšeg "no makeup" makeup looka. Prvo nađi prozirnu maskaru koja te zanima, a onda provjeri ima li dizajn i oblik četkice namijenjen tvom tipu trepavica. Odaberi manju i nakošenu glavu četkice ako imaš kratke trepavice, a dužu i deblju glavu četkice ako imaš duže trepavice.

Beauty Hidratantni puder o kojem svi pričaju: hijaluronska i poliglutaminska kiselina samo su neki od sastojaka

Sastojci: Svi volimo višenamjenski proizvod, a posebno onaj koji pomaže u njezi i potiče zdravlje naših trepavica. Potraži sastojke poput ekstrakta zelenog čaja, peptida, botaničkih ekstrakata i vitamina B5 - svi oni pomažu u njegovanju i jačanju dlačica trepavica.

Uvijač za trepavice: Uvijač za trepavice uvelike može pomoći prozirnoj maskari da još lakše odradi svoj posao. Jednostavno uvij trepavice 10 sekundi prije nanošenja prozirne maskare i primijetit ćeš golemu razliku - izgledat će duže, uvijeno i još naglašenije.

A najbolja vijest? Prozirne maskare su često jeftinije od klasičnih. Niže donosimo neke od najboljih formula prozirnih maskara koje bi mogla isprobati.

e.l.f Clear Brow & Lash Mascara

Beauty Ovo su neki od najmoćnijih beauty brendova na svijetu - svi obožavaju njihove proizvode!

Barry M Strengthening & Conditioning Clear Mascara

Catrice Lash Brow gel

Dr Hauschka Brow and Lash Gel

Beauty Stigla je nova maskara koja obećava 9 puta više volumena u samo jednom sloju i to na 28 sati

wet n wild mega clear mascara

Maybelline Great Lash Clear Mascara

Physicians Formula Diamond Mascara Mineral Wear

Posjeti Miss7.24sata.hr