Kako će francuska manikura izgledati ove godine: od klasike do animal printa

Instagram @nailsbyravi_ french manikura 2023.
Vidi originalni članak
  • Klasični french bezvremenski je stil koji nikad neće izaći iz mode, no svakog dana viđamo neke nove trendove
  • Pojedini stilovi francuske manikure koji će biti traženi u 2023. već su poznati, a većinom su dio čiste, minimalističke estetike
  • No, naći će se nešto i za ljubiteljice upečatljivijih francuskih manikura

Francuska manikura sinonim je za elegantne i sofisticirane nokte, posebno kad je riječ o klasičnoj varijanti nude podloge i bijelog vrha. No, postoji bezbroj varijanti french manikure koje doista vrijedi isprobati i unijeti malo promjene u našu manikuru. 

Donosimo osam predivnih varijanti i najnovijih trendova u francuske manikure koji će biti popularne ove godine. Inspiriraj se!

Minimalistički nude french

Kremasta, bež boja u ovoj manikura vodi glavnu riječ, a naglasci mogu biti u drugim nijansama nude ili bijele boje. Ovo je prilično jednostavna manikura s malim dodatkom bež podloge koja joj daje dašak elegancije.

Inspirirane ljubavlju Srca su posvuda, pa i na noktima: 30 najslađih manikura za Valentinovo

Vanilla french manikura

'Vanilla' estetika trenutno je vrlo popularna na beauty i modnom TikToku, a proširila se i na uređivanje noktiju. Jednostavna i sofisticirana, vanilla manikura obožavana je od strane brojnih influencerica, a među prvima stvorila ju je celebrity nail artistica Zola Ganzorigt. Svježa, nježna i minimalistička, ova mliječna manikura prigodna je za svako doba godine.

Valentinovska french manikura

Romantično Valentinovo samo što nije stiglo, no osim u veljači, slatku valentinovsku French manikuru u ružičastim i  crvenim nijansama te s aplikacijama malih srca, možeš nositi i tijekom ostatka godine. 

Ombre french manikura

Baš kao i u kosi i ombre nokti dobivaju svoju nježniju verziju u spoju ombre noktiju i francuske manikure s jedva vidljivim prijelazom na kojem se predivno stapaju nude i bijela nijansa. 

Krom french manikura

Krom je već neko vrijeme popularan, sad ćemo ga puno više viđati i u verziji francuske manikure. Zlatne, srebrne i druge krom sjajne nijanse predivno će se istaknuti na vrhovima noktiju.

Pastelna french manikura

Nježne, pastelne nijanse već su neko vrijeme popularne, a baby plava i baby pink u varijanti francuske manikure izgledat će posebno decentno. Uz male ukrase poput bisera ili šljokica, izgledat će posebno sanjivo.

French manikura s animal printom

Još jedna posebnija french manikura, s upečatljivim animal uzorkom i nude podlogom biti jedan od omiljenijih izbora u 2023.

Šljokičasta French manikura

Šljokica i svjetlucavih ukrasa nikad nam nije dosta, a u ovoj jednostavnoj, ali zabavnoj manikuri možemo spojiti različite boje šljokica ili se odlučiti za nježniji, bijeli look. 

Beauty Nakon koketnog stila odijevanja stigla je i koketna manikura. Decentna, lijepa i - slatka

Posjeti Miss7.24sata.hr