Kakav užas! Umjesto svečane frizure, kod frizera je dobila “tek sam ustala iz kreveta” look

TikTok/Scrennshot
Vidi originalni članak
  • Mlada Livvy iz Teksasa blago rečeno je razočarana svojom frizurom
  • Umjesto lijepih, opuštenih valova, dobila je “gnijezdo” od svoje kose
  • Priznala je kako više nikad ne želi ići kod frizera

Amerikanka Livvy Chester iz Teksasa za maturalnu večer željela se posebno urediti te je od frizerke tražila i svečanu frizuru. No, neugodno se iznenadila kad nije dobila što je željela, a frizerka joj je još naplatila i punu cijenu.

Frizerka joj je kovrče napravila toliko loše da je djevojka izgledala kao da se tek probudila i nije još stigla napraviti frizuru. Livvy je željela prilično jedostavnu valovitu frizuru, popularne opuštene valove te je to objasnila i frizerki.

No, stvari nisu prošle po planu, a frizerka joj je naplatila frizuru kakvu uopće nije željela i koja je sličila tome kao da je upravo ustala iz kreveta, a ne kao da je bila kod frizera.

@livvydoge 1. yes, they made me pay for this. 2. I will be doing my own hair from here on out. #fyp #prom #foryoupage ♬ original sound - Kneely_Knight

Livvy je svoje loše iskustvo podijelila na svojem TikToku, a njen kratki video ima više od milijun pregleda. U opisu videa je napisala da je stvarno morala platiti za tu “frizuru” te da će odsad svoje frizure raditi sama.

Njen video mnoge je nasmijao, kao i rezultat s kojim je izašla iz frizerskog salona. Neki su potvrdili da izgleda gore nego kad se oni stvarno tek probude. Mnogi su tražili i da im Livvy sve ispriča kako je bilo i svoju reakciju u salonu i priznali da bi oni “napravili scenu”.

Life&style Genijalni trik: Na ovaj način kosa neće izgubi volumen ni kad nosiš kapu

Čini se da Livvy nije jedina koja se našla u ovakvoj situaciji, pa joj je tako druga pratiteljica komentirala: “Kunem se da kad se radi o važnim događajima oni potpuno zaborave kako složiti frizuru. Meni su frizeri uništili frizuru za razne prigode, od maturalne večeri, do mog vjenčanja.”

No, neki su i krivnju prebacili na nju jer je otišla kod frizera. “Ti si ta koja sama sebi nije mogla jednostavno nakovrčati kosu.” Drugi su pak duhovito bili uvjereni da “to nije frizer.”

Čini se da će Livvy ipak od sada uređivati svoju kosu kod kuće ili dobro provjeriti kod kojeg frizera odluči ići.

Beauty Šišanje po lunarnom kalendaru: u koje dane se najviše isplati odlazak frizeru

Posjeti Miss7.24sata.hr