Kakav lip art! Usnice s motivima iz tvojih omiljenih filmova i serija

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Američka vizažistica Ryan Kelly oduševila nas je načinom ukrašavanjem usana
  • Prizori iz filmova i serija, glazbeni albumi, sve su to motivi koje možeš imati na usnama
  • Na Instagramu visažisticu prati 76,9 tisuća pratitelja

Life&style Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj?

Vizažistica Ryan Kelly iz Marylanda već četiri godine prakticira i usavršava crtanje po usnama koje ostavlja bez daha. Vlastite usne najčešće koristi kao platno na kojem nastaju savršena umjetnička djela. Za Allure je jedno prilikom izjavila: ''Moja tehnika je zasigurno evoluirala. Jedina stvar kojoj sam ostala dosljedna od početak je sadržaj. Volim se igrati s trendovima i popularnom kulturom. 

 Izrađuje toliko detaljne crteže da bi mogli pomisliti kako je netko projektorom sliku prenio na usne. Također, koristi i svoje nokte kako bi dodala neke elemente za postizanje još boljeg dojma. 

 

U početku joj je trebalo sedam do osam sati za izradu jednog crteža jer je svaki potez crtala odmah na usnama, a kad je dobila kćerkicu shvatila je da joj to oduzima previše vremena te se odlučila za metodu koju koriste majstori tetovaža. Radi se o prijenosnom papiru na kojem naslika crtež, a zatim ga preslika na usnice i do kraja doradi. Iako joj u početku takav proces nije bio jednostavan, sad ga je zavoljela jer joj štedi vrijeme. A kako izgleda jedna takva izrada možeš pogledati u videu niže: 

 

BEAUTY Hrvatska celebrity vizažistica otkriva trikove za punije usne

Za ovakav make up definitivno ne možeš koristiti svoj klasični stari ruž. ''Kremasti proizvodi nisu adekvatni za crtanje po licu i sitne detalje jer se razmazuju i blijede. Koristim tekući ruž za usne, a gotovo uvijek koristim i neku vrstu boje za lice koja se aktivira s vodom. Najbolje četkica za crtanje po usnicama su sitne i tanke. Ponekad znam koristiti i markice, čačkalice, konac omotan selotejpom. 

 

''Volim stvarati umjetnost na usnama koja će natjerati ljude da se smiju ili osjete nostalgiju.'' Ryan dobiva i poruke pratitelja kojih je na Instagramu 76, 9 tisuća.  Smatra kako prema njima obavezu da bude sve savršeno pa zna nekoliko skica napraviti, a zatim  odabrati onu koja joj se najviše sviđa te joj posvetiti više vremena. 

Posjeti Miss7.24sata.hr