Julia Roberts je drastično skratila kosu, postala plavuša i odlično izgleda. Ni ona nije odoljela trendu...

Profimedia
Vidi originalni članak

Julia Roberts tijekom karijere najčešće nosila vrlo dugu kosu u raznim smeđim nijansama, a na iznenađenje svih, svoj je izgled nedavno drastično promijenila. Iako je u posljednje vrijeme veliki broj zvijezda u Hollywoodu odlučio ošišati bob, nismo ni pomislili da bi istu stvar napravila i Julia Robert. A ako se pitaš kako joj stoji, s takvim kostima lica i s tim osmijehom ništa ne može izgledati loše, zar ne?

Ipak, Julia nije stala samo na ravno ošišanoj, klasičnoj bob frizuri, već se odlučila zadržati i dio "prošle osobnosti", gotovo zaštitni znak: teksturirane valove koje smo često viđali na crvenim tepisima. Ovoga vikenda, održavao se događaj Rock & Roll Hall of Fame 2024. na kojem je zaklada objavila ovogodišnje kandidate koji bi mogli dobiti to prestižno priznanje, a Julia Roberts sudjelovala je na događanju te su svi gledali u njezin plavi bob. 

Beauty 'Dolce vita' je stil života, ali i najpopularnija kratka frizura ove jeseni

Teksturirani valovi na bob frizuri izgledaju veoma osvježavajuće i nježno uokviruju lice, dok u isto vrijeme kosi daju volumen za koji si možda sumnjala da kraće frizure mogu postići. Julija Roberts nas je inspirirala da ih isprobamo, a sa svojom jednostavnom kombinacijom, modrim odijelom i crnom majicom, nam je pokazala i da odlično idu i na svakodnevne lookove te da valove na moramo nositi samo za specijalne prigode.

Posjeti Miss7.24sata.hr