Jesen se nosi i u kosi: Ovo je najpoželjnija boja sezone

Getty Images
Očaravajuća boja odlično pristaje gotovo svima, a nijansama opalog lišća savršeno slavi jesen
Vidi originalni članak

I dok ljeto obožava plave tonove u kosi, novi trend bojenja koji slavi jesenske nijanse polako osvaja Hollywood, a izgleda jako, jako privlačno. Možda već znate da je ružičasto-zlatna boja must have kada je u pitanju nakit, ali sad je postala i jedna od najpopularnijih boja kose, posebice na Instagramu.

Iako se čitav koncept i ne čini toliko nov, s obzirom da je glumica Emma Roberts još u ožujku svoju kosu obojila u ružičasto-zlatnu, a sad je platinasta plavuša, vjerujemo da će ovaj trend trajati dulje neo što je to bilo u njenom slučaju. Pitate se zašto? Nijanse koje neodoljivo podsjećaju na zalazak sunca, osim što su jako privlačne, stoje svima.
"Ružičasto-zlatna laska gotovo svakom tenu," ističe koloristica slavnih, Jessica Gonzales, koja je proteklih mjeseci baš u tu nijansu obojila brojne klijentice.

Iako nekonvencionalna, ova boja društveno je prihvatljiva, zbog svoje nježnosti i neupadljivosti. 
"Kada isprobavaju novu boju, ljudi se često pitaju hoće li ona biti prihvatljiva i u njihovom poslovnom okruženju. I ja smatram da je ružičasto-zlatna itekako prihvatljiva," objašnjava Gonzales. "To je odličan način da oživite svoj izgled, na ne toliko upadljiv način."

Isprane nijanse tijekom nekoliko tjedana ionako izblijede u plavu, stoga ova boja ne stvara ni preveliku obavezi, a ni ne zahtjeva puno truda. Najlakše ju je postići iz plave kose, jer jedino što trebate je dodati svojoj boji ružičasto-zlatni pigment, no čitav proces bojenje neće biti kompliciran čak ni ako ste prethodno bili brineta.

Postoji li bolji način da osvježite svoje suncem okupane pramenove za jesen od ovih nijansi s kojima ćete se savršeno uklopiti u prirodu koja poprima smećkasto-crvenkaste tonove?

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr