Jared Leto poludi zbog uloga: Udebljao se 29 kg i kolegama slao žive štakore!

themoviedb.org
Jared Leto poznat je po tome kako se poprilično uživi u uloge koje igra u filmovima. U glumačkom svijetu to se zove "method acting" ili "metodska gluma", a što je sve Jared napravio da bi što bolje utjelovio svoje likove, pročitajte u nastavku...
Vidi originalni članak

Zvijezda novog filma "Suicide Squad" otišao je toliko daleko da je baš poput poremećenog Jokera kojeg igra u filmu, ekipi s kojom je radio slao poprilično čudne darove. Naime lijepa Margot Robbie od Jareda je dobila živog štakora, a Willu Smithu poslao je metke. "Joker je lik koji ne poštuje osobni prostor i granice", rekao je Jared, pa je takvu atmosferu pokušao stvoriti na setu.

Will Smith u jednom je intervjuu rekao kako Jared s njim u šest mjeseci snimanja nije progovorio niti jednu riječ prije znaka "Akcija!". U svakom trenutku on je bio samo Joker.

No, nije mu ovo prvi put da se potpuno uživio u lik. Zbog filma "Rekvijem za snove" glumac se odrekao seksa. Tada je Jared izlazio sa Cameron Diaz, a u filmu je igrao ovisnika Harrya Goldfarba. Kako bi vratio 11 kilograma koje je izgubio tijekom snimanja, otišao je u Portugal, obrijao glavu i jeo ribu koju je sam lovio. Ali svi imamo loše dane nakon stresa na poslu, zar ne? 

Priznao je da se često znao srušiti na setu jer je stalno bio gladan. Imao je problema s jetrom i zdravljem općenito. Pri kraju snimanja, kaže Jared, već je počeo i halucinirati. 

Osim toga, prije uloge u ovom filmu pokušao je živjeti na ulici dva tjedna kako bi se što više približio narkomanima. 

Kako bi se pripremio za ulogu u filmu "Chapter 27" gdje je igrao ubojicu pjevača Johna Lennona, Jared se udebljao nevjerojatnih 29 kilograma. 

Kako bi se što više "zaokružio" u licu, jeo je otopljen sladoled, pomiješan s maslinovim uljem i umakom od soje. Naravno, pretjerivao je i s pizzom i tjesteninom. Priznaje kako je ovo bila jedna od glupljih odluka jer je nakon toga "zaradio" problem s kolesterolom. 

Nakon toga nije jeo čvrstu hranu deset dana i odmah skinuo čak 10 kilograma. 

Glumac je za svoju nevjerojatno izvedbu u filmu "Dallas Buyers Club" ponovno smršavio kako bi igrao transrodnu ženu Rayon. Skinuo je oko 13 kilograma i izdepilirao cijelo tijelo. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr