Izbjegnite bijele mrlje od dezodoransa

Crno-bijela kombinacija odavno je postala modni klasik koji i ove godine dominira modnim pistama. Za sve ljubitelje ovog bezvremenskog modnog trenda Nivea ima savršeno rješenje: Invisible for black & white dezodoranse koji ne ostavljaju žute mrlje na bijeloj, kao ni bijele tragove na crnoj odjeći.
Vidi originalni članak

Osim toga uz ove dezodoranse možete biti potpuno bezbrižni kada nosite odjevne kombinacije u svim drugim bojama jer Nivea Invisible for black & white dezodoransi u potpunosti štite i odjeću u boji.

Invisible for black & white za žene dolazi u Clear i Pure varijanti. Ne ostavlja bijele tragove na koži i odjeći te pomaže u sprečavanju nastanka žutih mrlja na bijeloj odjeći. Pruža nježnu nevidljivu 48-satnu antiperspirantnu zaštitu od znojenja. Ne sadrži alkohol i umjetna bojila. Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu. Pure linija dolazi s blagim mirisom čistih i njegujućih nota, dok Clear linija ima cvjetni miris. Cijena dezodoransa je 23 kn.

Nivea Men Inivisble Power for black & white dezodorans pruža pouzdanu nevidljivu 48-satnu antiperspirantnu zaštitu obogaćenu muževnim mirisom s citrusnim notama. Ne sadrži alkohol i umjetna bojila. Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu, a cijena mu je 23 kn.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr